- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FPC30
friss újonc
Elnézést, ha félreérthető voltam, nem a Samsung óráit akartam degradálni. Ahogy említettem, azokat is nagyon szeretem, de amit nekem legtöbb esetben tudnia kell(lene) az órának, arra a Samsungok sajnos nem alkalmasak. Az viszont tagadhatatlan, hogy ezzel az új Garminnal eddig valóban nem a reményeim szerint alakulnak a dolgok...
-
FPC30
friss újonc
Kedves nagyj74,
végigjártam a Garmin ranglétrát és eddig az én igényeimnek tökéletesen megfeleltek, sőt, amíg működött a nyolcas (3 hónap, hi-hi), kimondottan szerettem. Az általad korábban leírt hibákkal nem találkoztam, pedig én is azzal kezdtem, hogy átvariáltam mindent az órán... A korábbiak számomra legnagyobb hiányossága a telefonálás funkció hiánya volt, ezért volt mellettük egy aktuális Samsung Watch is, mert sokszor előnyösebb volt emiatt (és szeretem a Samsung óráimat is, meg a fiaim is, mert mindig lenyúlják őket), de azért nem merném egy lapon említeni a Fenixekkel. De természetesen kinek a pap, kinek a...
Viszont ez a hiba valóban lesujtó, még az árától függetlenül is, azt figyelembe véve meg főleg! -
FPC30
friss újonc
Kedves Tagok!
Segítséget szeretnék kérni:
a szeptemberben vásárolt Fenix 8 a múlt héten, nem sokkal egy szoftverfrissítés után (bár lehet, hogy nincs összefüggés) kikapcsolt, mintha lemerült volna. Előtte 70% körüli töltöttségen volt, de nem voltam benne biztos, így feldugtam töltőre. Nem sokkal később ránéztem, a töltöttség 100%, (nagyszerű!) és lehúztam... Az óra egyből kikapcsolt. Itt kezdett gyanús lenni. Bekapcsolni nem tudtam, az óra kizárólag töltőn lógva üzemel. Csináltam egy (meg még néhány) gyári visszaállítást, de nem hozott eredményt. Létezik, hogy egy akkumulátor hiba áldozata lettem? Ez már a sokadig Fenix órám, de soha nem volt gondom akkumulátorral. Volt esetleg hasonló problémája valakinek? Létezik olyan akku diagnosztika amit házilag el tudok végezni? Természetesen az óra nem sérült. A pontos típusa 47mm Sapphire Titanium Amoled. Nagyon köszönöm az ötleteket! (...ha nem jutok semmire, visszaviszem, gondolom, hogy a garancia erre is jó, de addig sem hagy nyugodni. Az eddigi garminos -jó-tapasztalataim alapján nagyon nem erre számítottam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vírusirtó topic
- Dacia topic
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest