Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
És többek...
Oké, de most én pl túrázáshoz egy böhöm nagy akksis kínai telefont használok, amikor mondjuk nem egy szép és dekoratív darab, főleg nem kecses, de ütés, por és eső álló, gyári bumper, védő üveg és brutál akksi (10k). 12 óra sot mellett még 70% akku marad. Használom még motoros túrákhoz is, mert kb sosem merül le és nem is féltem túlzottan. Az újabb rugged változatai pedig már 20.000 mah akksival szaladnak, az kizárt hogy ne bírná még ennél is tovább mindenféle szenzor, bt, wifi, 4g és bekapcsolt lcd mellett.
Szóval valószínűleg a selling point ezeknél a cuccoknál tényleg a sport vagy amatőr szint igénye lesz. -
Geller72
veterán
MTB-re a telefon tuti nem ok. De outira nekem megfelel. A Garmin órám hiába tud elviekben egy hetet, ha aktív gps mellett 4 óra alatt lemerül. Nem beszélve arról, hogy az én tapasztalataim alapján tök mindegy melyik óra, melyik telefonnal, de valami ritka szarul kommunikál. Os-től függetlenül. Eddig volt órám tőlük 300 eurótól 600 euróig, de ebben mindegyik szar volt. Nem folyamatosan szar, hanem hektikusan, de az nekem kb. ugyanaz.
-
Ez így OK is, a telefont én sem használnám direktben erre. Viszont nekem praktikusabbnak tűnik egy olyan megoldás, hogy a kerékpárra kerül egy ilyen modul, ami csak annyit tud, hogy a telefonról kapott információkat megjeleníti, az összes többit meg a telefon HW (pl. GPS) és az app intézi.
Nyilván azért nem lehetne ennyi pénzt elkérni
Új hozzászólás Aktív témák
ph Négy év után dobta csak piacra a Garmin az Edge kerékpáros komputerek új középkategóriás szériáját. Érdemes volt várni rá?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux haladóknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest