- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TibEe_ke
újonc
Sziasztok
Egy saját hülyeségemmel kapcsolatos kérdésem lenne
A sztori:
3 hete a telefonomat leejtettem és berepedt a kijelző...
Most a héten elküldtem a szervizbe ahol közölték velem, hogy a gyári garancia alá nem tartozik a javítása.
Gyorsan bejelentettem a biztosítomnál a kárt. Viszont ott meg azt mondták, hogy mivel nem 1 héten belül jelentettem, ezért nem fedezik a kárt.A kérdés:
Meg tudnám e játszani pár hét múlva a beázás kárt, hogy a készüléket kicseréljék garancia alatt, és ezzel kijátszva az előző bakit??Valakinek erről tapasztalata?
Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest