Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.. Tegnap beadtam a monitorom gariba (samu 17-es crt) olyan hibával, hogy bekapcsoláskor pirosan csíkoz. Mindegy..
Ma hív egy nő, hogy a ''monitorocskámnak'' (grr) semmi baja. Mondtam, hogy de bizony, van baja.. Akkor adott egy másik embert (csávót) aki értelmesnek tűnt, és neki elmondtam, hogy mi az ábra, részletesen. Akkor aztmondta, hogy kivizsgálják. Gondolom (javítsatok ki, ha tévedek) ez arra akart menni, hogy menjek monitoromért, mert első bekapcsolásra nem adott hibát (bezzeg nekem mindíg) és menjek a cuccért..
Ha nemsokára telóznak, hogy nem csinálták meg a moncsim, akkor mit csináljak? Mert tuti rossz, a gépem meg vhogy nem akarom becipelni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest