Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
arw
csendes tag
Szia mindenki! Asus P4P800-E Deluxe alaplapom ment tönkre. A jobb alsó fekete négyzet tök forró (éget, olyan meleg) és nem csinál semmit se a lap. Visszavittem a boltba ahol vettem, azt mondták felküldik pestre bevizsgálni. Ok, megtörtént a szervíz szerint a lap hibátlan. Nem nyugszok bele, mert közben vettem egy másik lapot (Abit IS7-E2 ami működik az összes alkatrésszel, más nem lett cserélve), ezért ott hagytam a boltban ahol vettem, kipróbálják ők is. Telefonálok és kiderül a bolt is ugyan azt a hibát észleli, tök forró csipszet, és se kép-se hang. Vissza pestre, hogy ne szórakozzanak már. Erre tegnap telefonálok, hogy mi van már, erre mondja a bolt, hogy visszajött az alaplap és hibátlan a szervíz szerint!!!!! Most ilyenkor mi van??? Az alaplap 3 év garis, és sulinetes. A felét már visszatérítették, de 15e Ft van benne. ????????????????? A csipszet olyan szinten meleg, hogy az ujjamon égési sérülés lett!!! És a gép megse mukkan vele!!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest