Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordpower
újonc
Sziasztok,
Az alábbi problémával fordulnék hozzátok. Aqua garis ügyintézés...Adott egy vga amit használtan vettem aprón, így az eredeti vásárló nem én vagyok. Nyugta + garilevelet is kaptam mellé mikor vettem, szóval innentől kezdve ez nem lényeg. EVGA 3070 FTW3 Ultraról van szó. Meghibásodott, szervizbe bevittem. 30+4 nap után szeretnék kicserélni, mivel nem tudják javítani, egy ASUS 4070 DUAL-ra cserélnék, amit nem szeretnék elfogadni, tekintve, hogy az EVGA FTW3 Ultra egy top hűtés, az Asus dual hűtés pedig köszönő viszonyban sincs ahhoz képest. Értem, hogy a 4070 egy jobb, újabb kártya, kevesebbet fogyaszt, így a hűtés is lehet rosszabb/gyengébb, viszont nem érzem egy korrekt cserének. Ha már Asus és a csere vonalon maradunk, akkor egy TUF-ot tartanék reálisnak. Az árról nem is beszélve, az eredeti egy 300+ érték volt, amit adni szeretnének Dual, pedig jelenleg 240 környéke. Sajnos nem hajlandóak cserélni a TUF-ra, mondván, hogy a Dual 4070 is már egy jobb kártya tudásban mint amit leadtam, így vagy elfogadom azt, vagy "így jártam". Milyen lehetőségeim vannak?
[ Szerkesztve ]
-
lordpower
újonc
Már próbáltam, azért is erőltettem a TUF 4070 vonalat (amit te linkeltél az 4070 Ti, de igen, ezt akartam csak sima 4070-ben), de az elől teljesen elzárkóznak (még az is olcsóbb jóval lenne nekik mint az eredeti vételár). Igen, ezt a dualt szeretnék cserébe adni amit linkeltél.
-
lordpower
újonc
válasz Lackooo84 #26782 üzenetére
"Érdekes módon, ha a vételár amit vissza kéne adni több, mint amennyibe most kerül a termék, akkor mindig találnak cseredarabot... Ne félj, ha olcsóbb lett volna a kártya, mint most, akkor már hozzádvágták volna a pénzt."
Igen, ezzel egyetértek, sajnos így van. Ha továbbra sem jutunk túl ezen a kérdésen, hogy csak a dualt akarják adni, hogyan tovább? Vásárlók könyve utána fogyasztóvédelem?
A védekezés ami miatt nem akarják a vételárat visszaadni, mert nem az én nevem szerepel a számlán, így nem velem álltak a szerződkor kapcsolatban. Ha jól tudom, sem adásvételi (ha nem merül fel lopás gyanúja), sem más nem kell ahhoz, hogy érvényesíteni tudd a garit, csak érvényes számla és garilevél.
[ Szerkesztve ]
-
lordpower
újonc
válasz luciferc #26793 üzenetére
Lucifer: Hm, ez a fizetéses meghagyás jónak tűnik, megmondom az igazat, nem is tudtam erről az opcióról. Sajnos nem írásban közölték, telón csörögtek, hogy ez az opció van.
chopin42, jeni: Köszönöm a részletes utánajárást. Igen, ezen az opción is elgondolkodtam, tudom,h jobb, hűvösebb, stb, de lehet,h azért ilyen az ügyintézés amilyen, mert "mindenki" hagyja az egészet, nincs kedve rohangálni, időt ölni ebbe, még egy kínt a nyakába venni.
-
lordpower
újonc
válasz arcitec #26799 üzenetére
Pedig ha hiszed, ha nem több ismerős is járt így, hogy az eredeti tulajnak utalták a vételárat a garis ügyintézés végén, annak ellenére, hogy megkérdezték az ügyfélszolgálaton (és elvileg rögzítették is) a számlaszámot ahova mehet vissza a pénz. És igen, a új tulajnak a régi tulajjal kellett felvenni a kapcsolatot,h legyen kedves utalja vissza a termék árát...
Ezt az adásvételis dolgot nem értem náluk, én úgy tudom, nem kérhetnek adásvételit, csak ha lopás gyanuja felmerül. -
lordpower
újonc
Arra vonatkozó információtok van-e (csak mert 30 perce keresem és nem találok ilyesmit), hogy mivan ha elfogadom a cserét,tehét megegyezünk,h ezt és ezt szeretném cserébe, hazaviszem, örülök, de otthon megvilágosodom, hogy mégsem tetszik, rosszakat írnak róla, elmegy a kedvem tőle stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest