Hirdetés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Asszociációs játék. :)
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hiányzik a gamer érzés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Jogszabály kifejezetten a csomagolásra nincs, de a jelenlegiekből az vezethető le, hogy nem kötheti ki a bolt azt, hogy az eredeti csomagolásban küldd vissza a terméket.
Linkeld nekik ezt az oldalt:
http://magyarefk.hu/hu/hasznos-tudnivalok/internetes-vasarlas/elallasi-jog.html[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
Én úgy tudom,hogy a csomagolás az nem a termék része.(az egy csomagolás,hogy ne sérűljön a termék amíg a vásárlóhoz jut)Vittem vissza praktikerbe is cuccot nem eredeti dobozban,ott azt mondták,hogy a csomagolás nekik lényegtelen.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
-
asdf_
veterán
Jaaaaa, akkor menjenek a halálba, természetesen nem kérhetnek eredeti csomagolást ebben az esetben. Ha a szervizbe szállításhoz kéne nekik a sérülések elkerülése végett az az ő problémájuk, oldják meg. A fogyvéd jogszabályban írtaktól bármilyen a fogyasztó hátrányára való eltérés automatikusan semmis, így ez a dobozkérés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- Háztartási gépek
- Nikon DSLR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...