Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: Google Translate helyett: DeepL Translator
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
Rabbitf_24 #27363 üzenetére
Nem. A 14 napos elállás lehetősége távollevők között kötött szerződés esetén él.
-
Semin
őstag
válasz
Rabbitf_24 #27363 üzenetére
Személyesen nem. Csak akkor jár ha online rendeled meg, akár bolti átvétellel.
-
válasz
Rabbitf_24 #25053 üzenetére
de az nem is 2500 ft
-
törölt tag
válasz
Rabbitf_24 #25046 üzenetére
https://erthetojog.hu/egyeb-polgari-jog/a-kotelezo-garancia-uj-szabalyai-2021-tol/
"Az 1 éves garanciális időtartam 2021. január 1-től megváltozik. A jótállás időtartama az eladási ár alapján növekszik:
- a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év
- a 100 000 forintnál drágább, de 250 000 forintot el nem érő eladási ár esetén két év
- 250 000 forint eladási ár felett három év." -
Josi
aktív tag
válasz
Rabbitf_24 #24852 üzenetére
Adásvételi jó ha van.
Max akkor kell bevonni, ha nem javítják v. cserélik, hanem jóváírják. -
válasz
Rabbitf_24 #24852 üzenetére
Üzlet válogatja, valahol nem foglalkoznak vele, nekem is volt már ilyen ügyintézésem de mondtam, hogy megszűnt a cég és ezzel nem igazán tudtak mit kezdeni és cserélték a hardvert. Az adásvételi mindig jól jön, veszteni nem fogsz vele, tehát inkább írjatok pld valamikor Alza is kéri.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #23457 üzenetére
Helyes.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #23453 üzenetére
30 napjuk van reagálni a megkeresésekre. A többiről fogalmam sincs, de biztos van valami határidő.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #23451 üzenetére
30 nap.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #23446 üzenetére
Írásban is megteheted, email. De persze az intézi a garis ügyet, aki akarja, a jótállás nem személyhez kötött, hanem termékhez kötött...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #23443 üzenetére
Nagyon nem jól csinálod, de akkor nem értem miért jössz ide tanácsért...?
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Rabbitf_24 #23409 üzenetére
Nohát megjött a kártya az Alle-ba. Beszéltem az ügyintézőkkel, természetesen a kártya rendben van.... Ugyanaz a 1,5 soros szöveg, mint az első reporton indoklásnak, holott kértem, hogy részletes reportot dobjanak össze. Kértem, hogy a tesztelő gép konfigurációjával bővitsék fel a reportot és jelentkezzenek újra.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #23409 üzenetére
Akkor nincs miről beszélni, 3 év jótállás van a kártyára, 3 évig rajtuk a bizonyítás terhe. Tudsz adásvételit csináltatni az előző tulajjal? Na nem mintha kötelező lenne, de akkor abba sem tudnának belekötni. De ugye független szakértői vizsgálatot kértél, nem házi mutyi vizsgálatot? Amúgy én már beírtam volna a vásárlók könyvébe, mert már átvertek, meg hazudoznak.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #23404 üzenetére
Nem. Teljesen mindegy kinek a nevére szól, a jótállás/szavatosság nem névre szóló.... De hogy lehet az, hogy nem a te nevedre szól, ha te vetted tőlük? De amúgy mi ez, hogy újra elküldték? Hova? Jegyzőkönyved van a hibás termék leadásáról?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #23402 üzenetére
Erős és bátor kijelentések ezek. Hát mivel rajtuk van a bizonyítási kényszer, így ők (igen saját költségen nekik kell elküldeni egy független szakértői bevizsgálásra) ha nem tudják/akarják az ellenkezőjét bizonyítani, akkor neked jár a csere/pénz vissza. Ennyi. De szerintem ha felhívod a fogyvédet megmondják neked mit tegyél. Vásárlók könyvébe beírtál? Ha még nem, akkor mehetnek ezek a kijelentések is.
-
bullseye
addikt
válasz
Rabbitf_24 #23393 üzenetére
Táp elég volt hozzá a gépekben? Mert hivatalosan 750W az ajánlottja, még ha sokak szerint be is éri kevesebbel.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #23397 üzenetére
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #23395 üzenetére
Nem. Beviszed, és kérsz egy független szakértői véleményt a hibáról. Nekik kell állni a bevizsgálás költségeit, és saját susmus bevizsgálás nem játszik, azt sosem vagy köteles elfogadni. A szekvéleménynek pont ez a lényege, hogy FÜGGETLENNEK kell lennie. Ha megtagadják mehet a vásárlók könyvébe, ill. békéltető + fogyvéd.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #23393 üzenetére
Ragaszkodnod kell egy független szakvéleménytóhez, aminek a költségét az eladó üzletnek kell állnia (használt cuccoknál asszem' 6 hónapon belül), amíg bizonyítási teher rajtuk van. Az, hogy ők állítanak valamit, az nem jelent semmit, ezért kell a független szakvélemény. Ha nem együttműködőek, akkor vásárlók könyve + békéltető testülethez fordulhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Harman Kardon AVR 171S erősítő és Harman Kardon HKTS 16BQ/230
- Sony MDS-S40 MiniDisc lejátszó és felvevő - 1990s
- Lenovo X60S Bios jelszavas 3 gyári töltő, esetleg dokkoló
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest