- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
jaanoo89 #20899 üzenetére
Ha fotosboltban vetted, akkor vigyed oda, akasszak ra barmilyen gepre, csinaljanak vele kepet ok maguk, es nezzek meg. Az elso evben ugyis rajtuk a bizonyitasi teher, tehat nekik kell kimenteniuk a segguket.
De a szerviz hozzaallasat sem ertem, nem neked kell bizonygatni hogy szar az obid, es plane nem neked kell tesztkepeket vinned, ott szinten kene lennie gepnek, amira rateszik, kepet csinalnak vele. Az a baj, hogy az ilyen szerivzek jellemzoen csak atveteli pontok, megy valahova egy europai szervizkozpontba a cucc az osszes orszagbol egy, max ket helyre, es gyakorlatilag csomagkoltseget buknak a dolgon, ha valamit foloslegesen utaztatnak, eseleg ezt tudom elkepzelni, hogy ezt nem akarjak bukni, es ezert ilyen fapocsuek. De tenyleg nem ertem az egeszet, napnal is vilagosabb, hogy alaposan decenteres a cucc, cserelni kene a francba. Melyik szerviz ez amugy, a Kalotaszeg vagy valami videki gyoker? Ugyan teljesen massal, fizetosben, de en voltam a Kalotaszegben anno, es normalisnak tuntek.A lenyeg az, hogy te nem a szervizzel, hanem a bolttal allsz kapcsolatban, igy hagyd ki a szervizt a francba a kovetkezo korbol, ha fotosboltbol vetted, ok ugysem vakok, es egyertelmu lesz nekik is, hogy ez szar, es kiverik a panabol a javitast/cseret. Ha a boltban igy sem jarsz sikerrel, akkor ott helyben mar irhatsz is a vasarlok konyvebe. Hogy tortent-e javulas, azt meg helyben is tudod ellenorizni, wifin atkuldod tabletre, telefonra az elkeszitett kepet, meg 2048 -ra meretezve is latszik, hogy ez nem koser (de akar vihetsz A4-es kinyomtatott tesztabrat is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Medence topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest