Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz jaanoo89 #20899 üzenetére
Ha fotosboltban vetted, akkor vigyed oda, akasszak ra barmilyen gepre, csinaljanak vele kepet ok maguk, es nezzek meg. Az elso evben ugyis rajtuk a bizonyitasi teher, tehat nekik kell kimenteniuk a segguket.
De a szerviz hozzaallasat sem ertem, nem neked kell bizonygatni hogy szar az obid, es plane nem neked kell tesztkepeket vinned, ott szinten kene lennie gepnek, amira rateszik, kepet csinalnak vele. Az a baj, hogy az ilyen szerivzek jellemzoen csak atveteli pontok, megy valahova egy europai szervizkozpontba a cucc az osszes orszagbol egy, max ket helyre, es gyakorlatilag csomagkoltseget buknak a dolgon, ha valamit foloslegesen utaztatnak, eseleg ezt tudom elkepzelni, hogy ezt nem akarjak bukni, es ezert ilyen fapocsuek. De tenyleg nem ertem az egeszet, napnal is vilagosabb, hogy alaposan decenteres a cucc, cserelni kene a francba. Melyik szerviz ez amugy, a Kalotaszeg vagy valami videki gyoker? Ugyan teljesen massal, fizetosben, de en voltam a Kalotaszegben anno, es normalisnak tuntek.A lenyeg az, hogy te nem a szervizzel, hanem a bolttal allsz kapcsolatban, igy hagyd ki a szervizt a francba a kovetkezo korbol, ha fotosboltbol vetted, ok ugysem vakok, es egyertelmu lesz nekik is, hogy ez szar, es kiverik a panabol a javitast/cseret. Ha a boltban igy sem jarsz sikerrel, akkor ott helyben mar irhatsz is a vasarlok konyvebe. Hogy tortent-e javulas, azt meg helyben is tudod ellenorizni, wifin atkuldod tabletre, telefonra az elkeszitett kepet, meg 2048 -ra meretezve is latszik, hogy ez nem koser (de akar vihetsz A4-es kinyomtatott tesztabrat is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest