Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  cs.zs.

üzenetére cs.zs.

üzenetéreÉn az MSI laptopomban a 2gb rendszer ssd mellett egy 4gb hdd lemezt is használok + még egy 1gb ssd-t a régi optikai meghajtó helyén. A hdd főleg tároló funkciót tölt be, de vannak rajta feltelepítve programok is. Van még egy 5GB hdd [link] laptopon kívül és az ugyancsak laptop hdd. A Clevo laptopomba is bele akartam tenni csak fordított helyzetben van a slot és így nem tudom rádugni, de beleférne a laptopba. Amúgy 2db m.2 sata és 2db mvme ssd mehet egyszerre a laptopomba, simán belefér több megoldás egyszerre. Nyáron még játszottam is hdd-ről komolyabb játékkal az MSI-nél és semmit nem érzékeltem ami miatt a használt játékot le kellett volna onnan szednem.Túlmisztifikáljátok ezt a dolgot. Persze az igazságot mindig csak az tudja aki használja is nem csak utána olvas. A lényeg a sok ram a laptopban a proci és a vga, a tároló esik utolsó helyre játék téren. A Clevom-ba ettől eltekintve csak akkor tennék hdd lemezt ha az legalább 4gb vagy több, mivel van még 3 lemez hely ssd-nek még király is lenne úgy együtt.  Ezek a lehetőségek is kiemelik a Clevo laptopomat a mostani felhozatalakból nem csak a többi cserélhető elem. Ezek a lehetőségek is kiemelik a Clevo laptopomat a mostani felhozatalakból nem csak a többi cserélhető elem.[link] Egy ilyet külső adattárolónak de szeretnék egyszer.  
- 

válasz  cs.zs.

üzenetére cs.zs.

üzenetéreEngem is majdnem hogy lehordtak, mert SP A80 SSD-ket vettem (2x 2TB) de ez felső kategória és 5 év gyártói garral... 
 Van benne 400+ nap / inkább 500 lassan és semmi baj nincs vele, gyors, hűvös és teszi a dolgát!2023-as naptarra gondoltál nem? 
 2022-es is van persze 
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Star Citizen
- Gumi és felni topik
- Subaru topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ezek a lehetőségek is kiemelik a Clevo laptopomat a mostani felhozatalakból nem csak a többi cserélhető elem.
 Ezek a lehetőségek is kiemelik a Clevo laptopomat a mostani felhozatalakból nem csak a többi cserélhető elem.

Muerte
 Muerte