- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz
cs.zs. #84960 üzenetére
Hirtelen a beadott linken lévő Clevo laptop jutott az eszembe amiben egy rtx 2060 mxm kártya lapul 361e ft-ért + posta stb....és a kártyás linken egy ugyancsak rtx 2060 kerül 352e ft-ba ügye laptop egyéb minden nélkül! Igen kúrva drága.
Maga a laptop úgy ahogy van szerintem egy főnyeremény, mert minőségben tudásban értem azt amit lehet és lehetne vele kezdeni az egyedülálló. Viszont hozzá minden tartozék az aranyárban van, akár egy gyári adapter töltő 80 ezer körül.
És akkor erről mi a véleményed? [link] Egy mai friss ropogós versenyző.
Volt már. Ez olcsóbb kiszerelés. [link] És itt szinte minden forrasztott. Na az nekem nagyon lényeges hogy legalább a proci, vga páros ne legyen az, nem csak azért hogy cserélni tudjam hanem mert ez ad egy plusz védelmet a tönkremenéssel szemben, strapabíróbb, számomra biztonságosabb használni moduláris formában.....régen nem volt ez ennyire drága.
És leszarom hogy nincs garancia rá, ha mégis történne valami bejelentkezek KillHates mesternél, lehet még örülne is neki hisz olyan régen voltam nála. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Háztartási gépek
- Videó stream letöltése
- Bittorrent topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Path of Exile 2
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- Dell Latitude 5590 laptop (i5,8GB, 256gb)
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest