Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz cs.zs. #82960 üzenetére

Ez a ASUS ROG ZEPHYRUS G14 GA401QC amúgy nekem is bejönne kinézetre, látásból, mondom mert nem volt a kezeim közt. Nagyon megnyerő ritka szép, tudom egyéni ízlés kérdése ez. Nálam a vga erő a fő szempont, minden más másodrendű, de ezt ebben a topikban sosem fogom szégyellni kimondani, jelenleg futok az fps számra (nem volt ez így mindig csak ez kitolja a használati időt) és arra hogy minden ami kijön asztali konfigra azt az én laposommal maradéktalanul amennyire lehet ugyanúgy ki tudjam használni. Mert a gaming laptop az a én szememben egy luxus főleg a mai időkben. Lehet akármire használni egy laptopot legyen akár 15 éves olyan alkalmazással ami ha olyan fut számol akár 1 napig (régen volt egy videostúdió progi amit mindig használtam. Telt az idő cseréltem a progit újra, majd a hardver is frissült és mindig konstatáltam mennyivel rövidebb idő alatt végez).....emlékszem vissza a 2000-es évek elejére mikor az első asztali gépemet összerakattam az akkori csúcs dolgokkal és egy ideig csak a vga-t cseréltem, aztán egyedül maradva csak rájöttem hogy itt már a döcögés más keresztmetszet okozója és lecseréltem az alaplapot és a procit egyben muszájból, majd megint a vga következett. Hát ahogy szokták mondani minden kezdődik elölről. Csak én úgy vagyok vele ha valamire áldozok azért az abban a pillanatban mindenre vevő tudjon lenni. Az abban a pillanatban nem lehet kevés semmire. Aztán az idő majd ezt felülírja ami természetes mi is változunk a megélt idő után változó igényeink lesznek.

A mostani vásárlásom akár az új kijelzőmre ami egy igen nagy luxus és nem is feltétlenül szükséges itthon most számomra az egy belső igény hogy nem szeretek elvarratlan szálakat magam mögött hagyni, szeretem ha minden rendben van kerül amibe kerül csak legyen egy egészséges egész kompromisszumok nélkül ha meg tudom oldani. :R

• nggabi

félisten

győzködöd magad h megérte 420ért a 3050 mikor 3060as legion is van annyiért? ;]

• KillHates

nagyúr

Hát ja... De azért ne feledjük; hogy nem az Zephyrus sorozat emelte az Asus-t a "Best laptop brand" címre, hanem a konzumer termékei. :K
    A többi igazi gamer brand; Razer, Alienware csupán egy réteg termék az Asus széles termékpalettájához képest. Viszont, ha a Lenovo így folytatja, akkor előbb-utóbb az Asus babérjaira fog törni :K
    Egyébként PONT nekem nem kell magyaráznod a Zephyrusod bizonyítványát; tudom mennyire jó gépek :K :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés