Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MR007RM

addikt

válasz Pocok256 #37211 üzenetére

Jaja látom fentebb meg úgy általában hogy pár perces munka után a cpu-k teljesítménye hogyan esik vissza 3Ghz alá. Csúcs proci behúzza a kéziféket. És még én sírdogálok mikor nálam visszaesik egy rövid időre 3,4 re és marad 3,6 -on(nem a melegedés miatt) a teljes terhelésnél (prime és szőrös fánk együtt), és szeretném megtartani a beállított órajeleket. És hozzáteszem 80 fok alatt megfogja a hűtésem.
    Szóval szerintem olyan sok lapos nincs a piacon amihez nyugodt szívvel fájhatna a fogunk. Sz@rták letesztelni őket, vagy egyszerűen nem tudnak jobbakat készíteni. 3. lehetőség, úgyis lesz aki megveszi, mert semmi sem számít csak hogy új legyen minden szempontból az embereknek vagyis viszik mint a cukrot így is.

Várom már jöjjön olyan games ami kifektesse a hardverem és akkor rácuppanhassak egy Clevora. Szerintem arra még jó ideig várni kell, ami nem baj, mert feleslegesen minek költsünk.

Más:
    kérdés: A TCC Activation Offset alapbeállítását a bios-ban jól vettem ki hogy nem érdemes állítgatni? Nálam (2). A neten azt találtam, alap esetbe mindig 0, fentebb állítva jobb hűtés igényeltetik. Valami érzékelő hogyan reagáljon a melegedésre? Eltolás, mikor kezdjen reagálni?
    Nézegetem mit tudnék feloldani a bios-ban olyat aminek lenne értelme, ha már hozzáférek.

Új hozzászólás Aktív témák