- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
válasz
Darth_Revan #65866 üzenetére
Brutál pech ami sújt téged.
Legalább nem pixel hibás.
Hardveraprós gép? -
Gergello
addikt
válasz
fordjee #65588 üzenetére
Miért nem vársz még egy kicsit ? Már jönnek itthonra is a sima Legionok. 2 már fel is bukkant nálatok. Alap GPU-val, csak jön majd az erősebb is.
LENOVO IdeaPad Legion5-15IMH06,15.6" FHD, Intel Core i5 10500H, 16GB, 512GB M.2 SSD, nV RTX3050-4, NO OS, Phantom Black
LENOVO IdeaPad Legion5-15IMH06,15.6" FHD, Intel Core i7 10750H, 16GB, 512GB M.2 SSD, nV RTX3050-4, NO OS, Phantom Black -
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #64906 üzenetére
Tehát egyelőre rosszabb a géped, mint ahonnan indultál vele ?
-
Gergello
addikt
válasz
Dhampir #64833 üzenetére
Azt sem értem, hogy ebben a táblázatban a discrete graphicsnál csak GTX1650, pedig a dell shopban már ott van RTX3060 + i7-el is. Na most megláttam 3050Ti-vel is.
Nálam nem hiszem hogy játszik ez a gép, de azért jó lett volna látni hogy milyen. -
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #64789 üzenetére
Most a pontos végződéseket nem ellenőriztem, hogy X170..., de látom ez már az RTX30-as verzió.
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #64778 üzenetére
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #64775 üzenetére
Németektől lehet kérni magyarral.
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #64397 üzenetére
Gtx 960 ? Mit akarsz ezzel ?
-
Gergello
addikt
válasz
Darth_Revan #64362 üzenetére
Nem látom, hogy RTX2070-ről érdemes lenne váltanom, kb. csak pénz égetés.
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #64297 üzenetére
Ha nézte valaki a győr meccset.... ha jól láttam, egyik zsűri tag G752-vel tolta.
-
Gergello
addikt
válasz
DonDragonka #64285 üzenetére
Szerintem az az átlátszó rész nagyon bartáságtalan, főleg, hogy emiatt ilyen festett jellegű lett a felület. A G731-nél (legalább is a világos ezüst színűnél) egyáltalán nem gyűjti az ujjlenyomatokat a felülete mert mikro barázdált. Videón láttam, hogy a fekete G733 már nagyon gyűjti.
Billentyűzet elosztás is rosszabb lett a G7321-hez képest, numpad rész össze lett zsúfolva, de minek.
Én gondolkoztam rajta, hogy kikérem telekomtól ez a gépet, de ezek miatt kilőtte magát. -
Gergello
addikt
egpu-nál lehet a laptop belső kijelzőjére képet adni vagy csak külső monitorra ? pl ennél ? Razer Core X eGPU
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #63915 üzenetére
Már szállítanak Magyarországra ? Nem rég még szünetelt.
-
Gergello
addikt
válasz
Darth_Revan #63693 üzenetére
Az a srég nvme foglalat elég barátságtalan, de legalább nem 15,6"-os ból van átrakva a lap.
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #63494 üzenetére
Most, hogy végre szakember összerakta akkor itt az ideje szétbontani !
-
Gergello
addikt
válasz
#68216320 #63419 üzenetére
Szia !
Itt ebben a videóban el is magyarázzák a szükséges előkészületeivel együtt.
-
Gergello
addikt
Jöhet a radír.
-
Gergello
addikt
válasz
gago1975 #62528 üzenetére
Na mint kiderült nem volt levéve 99%-ra cpu és ment a turbo tök feleslegesen, csak nem vettem észre, mert az órajelet nem néztem meg csak hallgattam, hogy süvít. Most vissza levettem 99%-re teljesen más. 77 fokos a cpu, 78 a gpu. Gpu erejéből kellene visszavenni még egy kicsit, hogy csöndesedjen.
-
Gergello
addikt
válasz
DonDragonka #62558 üzenetére
Itt a telekomtól kapott optikai modemet használod routerként ?
Nekem is 2 gbp-es előfzetésem van, de mögé kell rakni egy routert, így fele rögtön oda. -
Gergello
addikt
válasz
KillHates #62524 üzenetére
Köszi mester !
Gondolkodtam az AMD-s Apex 15-ön, az félig-meddig mégiscsak rendes gép, de félek a hangjától kicsit, valahol olvastam, hogy hangos. Most játszottam volna egy kicsit, de úgy süvít az ánusz G731, hogy nincs kedvem így. Lehet nekem is asztali felé kellene mozdulni, ez a gép meg marad, ahogy van, mert kijelzője, billentyűzete elfogadható. -
Gergello
addikt
XMG/Bestware oldalon amiket nézegetek gépeket ott azt írja, in stock. Delivery time-ra pedig 3-5 hét, ez valós lehet, hogy ilyen lassan küldik ki ?
-
Gergello
addikt
Maxx, ha hiányzik a géped most visszaveheted. Ennél kicsit kevesebbért adtad el, nem ?
-
Gergello
addikt
Sziasztok !
ASUS ROG STRIX SCAR15 G533QR-HF1337T
AMD Ryzen™ 7 5800H
RTX™ 3070 8 GBEbből vett már valaki vagy volt már róla teszt ?
Milyen wattos, erős 3070 van benne? -
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #61810 üzenetére
Merlin, van hogy honnan rendeled ?
Köszi. ! -
Gergello
addikt
Silent módban ne nagyon terheld, mert ott ha monitorozad a hőfokokat látni fogod, hogy forrnak a komponensek belül, kivéve ha valami Heroes3 az a single játék, mert szinte alig mennek a ventillátorok.
Windows mód az jó lesz játékra, ott is lesz azért hangja.Teszt eredményeket szállíthatnál, mindenki nagyon kíváncsi itt az új gépek teljesítményére, amik még az új driverek miatt akár nőhetnek is.
-
Gergello
addikt
válasz
Darth_Revan #57336 üzenetére
Itt nem divat dicsérni az ASUS-t !!!4!44!
-
Gergello
addikt
Akár rajta us hagyhatta volna, ha már eddig ilyemn jol ment.
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #57111 üzenetére
Szerintem sírni fogsz ezekkel a vékony gépekkel./vissza sírod a GT-t.
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #57085 üzenetére
Amiket felraktál róla képeket, ott a háttérben bombát gyártasz vagy csak pálinkát ?
Az a kép, ahol ki van nyitva a gép.
-
Gergello
addikt
válasz
Darth_Revan #57044 üzenetére
Ezek a tongfang?
Más:
Aki azt írta, hogy az új 4c/8t veri majd a 10750h-t az lehet nem tévedett. -
Gergello
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest