Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ataaa
csendes tag
Üdv!
Végül is megvettem a Saitek p480-ast, és nem csalódtam, azaz kellemesen csalódtam!
Nem gondoltam hogy ennyire masszív fogású lesz.( Ilyen árért olyasmit vártam, mint a régi Logitech Wingman Thunderpad-om :-)) Ezzel szemben jó a fogása, és jól ki van súlyozva.
12 gombja van, az analóg karjai jók, csak egy kicsit túl érzékenyek. Magyarán, a kart még csak 60-70%-ban fordítom el, de az a programokban már teljes elmozdulást jelent. Nem lehet ezt valahogy orvosolni? (registery-ben, vagy config fájlokban).
2300 Ft-ért vettem és nagyon meg vagyok vele elégedve. -
ataaa
csendes tag
Sziasztok!
Saitek P480 gamepad-ot szeretnék venni, csak kiváncsi lennék pár dologra.
Azt írják róla mindenhol, hogy a 4 gombja mellett (ezek a felső gombok) van 4 gyorstüzelő gombja (gondolom ezek az elején találhatók). Ezek külön programozható gombok (azaz a felső négy után ez az 5-ös, 6-os, 7-es, 8-as gomb), vagy a 4 említett gomb turbo gombjai?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest