Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zool1981
tag
Sziasztok!Valaki segítsen nekem,ha tud,mert idegbajt kapok!A probléma itt kezdődik:van nekem egy logitech cordless gamepadom.Néhány játéknál(pl. Batman:AA) az analóg kar fordítva működik,ha előre nyomom,hátra megy.Olvastam,hogy az baja,hogy nem xinput-os a gamepad.Ma beruháztam egy Microsoft Wireless Xbox 360 PC kütyüre.Spóroltám rá egy jó darabig.Feltelepítem,bedugom,Batman indít és....ugyanaz az eredmény,a bal analóg kar fordítva üzemel,a játékban is,a menüben is.Remélem,nem dobtam ki 10 rongyot!!Tud valaki segíteni??
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest