Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsolt1129
addikt
Épp ma hallottam egy érdekes dolgot. Édesanyámnak van egy ismerőse,aki nyugdij mellett a Tesco-ban takarit,természetesen bejelentve kiskönyvel. Szombat és vasárnap állandó délutános (2-től este 10-ig). Egy 8 órás műszakra nettó 2500Ft-ot kap
. Mikor meghallottam először el sem akartam hinni,hogy ma Magyarországon ezt meg lehet tenni. Tényleg hallatlan,undoritó és egyben felháboritó is.De tényleg mit lehetne tenni ellene? Itt mondjuk szerintem az a baj,hogy minig lesz olyan aki elvállalja ennyiért is,bár meg tudom érteni őt is.Kevés a nyugdij,esetleg van még főiskolás/egyetemista gyermek/unoka stb...Tényleg nem egyszerű a dolog dehát küzdeni kell. Csak igy tovább Tesco
-
Voyage
aktív tag
válasz
Psychonaut #108 üzenetére
Amerika.
Itthon az a szitu, hogy lesz@rják, hogy állnak hozzá a vevőhöz, úgyis visszajön, mert úgyis spórol, inkább megveszi itt a szutykot, még ha a kiszolgálás, viselkedés minősíthetetlen, akkor is, mert ott a legolcsóbb...
Amerikában van választék. -
gaborbol
őstag
Felesegemet most vettek fel egy teszko szeru aruhazlancba (k-mart) dolgozni. Azt modta neki ma az igazgato, hogy a vevonek "mindig" igaza van, mind1 mi tortenik, itt a vevo a kiraly. Olyan nincs, hogy a vevo reklamal barmiert es nincs ra azonnal megoldas, ha o nem tudja megoldani, akkor hivja azonnal a managert.
A penztaros az utolso akivel a vevo talalkozik a boltban, ezert itt fog nagyreszt eldolni, hogy visszajon-e a vevo, vagy tobbet nem latjak,ezert maximalis ugyfelbarat viselkedest varnak el toluk, nincs pardon. -
eastsider
nagyúr
válasz
adalbert1 #105 üzenetére
"Én pl. még a tescoban vett jegyzetfüzetem is mindig mutatom a bizt. őrnek befele": ragasztass rá matricát, többet nem kell mutogatni
ja b+ ma egész délelőtt a csemegéket pakoltam, többek közt az ominózus sonkát is...
a hűtő 50-60-70% lejár még ebben a hónapban...jobb diákmeló? balaton meleltt?
hogyne lenne. csak dolgozhatod halálra magad 12órában, sok idióta némettel foglalkozhatsz, vagy van protekciód... höh fasza. plusz nekem kell legalább a fele hét szabadnak, hisz nyáriszünetem van+angoltanárhoz járok heti 4 órában... nekem meg így tök kényelmes
-
adalbert1
veterán
válasz
eastsider #104 üzenetére
Oké, én se a pénztárost akarom agyba főbe szívatni... Csak zavaró hogy amit reklámoznak akciókat és kedvezményeket azért még sokszor külön szólni kell hogy részesülhessek belőle.
Csomagolt árút is egyre inkább félve veszek...Most néztem, hogy akciós nagyobb selyemsonka, erre mind lejár 4 nap múlva (nem véletlen akciós)... Hát kösz, annyit nem ér hogy spóroljak rajta 10-20 százalékot hogy utána meg a felét dobhatom a szemétbe.
Lopni a tescoból... Eléggé kispályás ötletnek tűnik, habár elhiszem hogy jópár vevő megcsinálhatja (gondolom a borotvapengék és egyebek nem véletlen vannak még egy műanyag dobozba becsomagolva
).
Én pl. még a tescoban vett jegyzetfüzetem is mindig mutatom a bizt. őrnek befele menet, hogy ugyan itt vettem, de már tele van írva (mindig abba írom a bevásárló listát) a félreértések elkerülése végett...
Jobb diákmeló nem volt a környéken?
-
eastsider
nagyúr
válasz
adalbert1 #103 üzenetére
nem egy ritka dolog, hogy nem adnak... vagy lehet, hogy épp alig van, és elég necces kiszállni onnan, vagy valaki odaviszi nekik, vagy elfogyott... ált. megkérdezik... vagy elfelejtik, nekik is a t**ük kivan az egésszel a 8 óra alatt egyszer sem szállhatnak ki a kasszából,van egy félórás szünet, mindent intézz el...
amúgy most így globálisan nemtudom mit lehetne cisnálni egy pénztárossal, sztem semmit. max szólsz a vevőszolipultnál azt csókolom. vagy lehet diák volt.
én is most tuskóban nyomom/diákmunka/. bár nem pénztárosként (mégjó)...
nem védeni akarom, az egész egy nagy szemétség.(most, hogy így belátok, nembiztos, hogy vennék akármilyen frissárút(csemege,zöldség,hentes) amúgy nem a vevők a legnagyobb "ellenség" akár lopás akár akármilyen szempontból. vevőként simán lehet lopni, míg a dolgozókat jó, h csak meg nem motozzák minden távozásnál...
a másik meg, hogy sose lopok, eszem meg semmit a boltban...a diákok am is duplán vannak szívatva... -
adalbert1
veterán
Ma ismét kedvenc áruházunkban vásároltam, persze megint figyelmes lettem pár lehúzásra
, konkrétan arra, hogy az emberek fejében gazdaságosként élő családi csomagok kilónkénti ára sokszor drágább mint a kisebb csomagolásoké (a szentesi tescoban voltam, a példák onnan vannak).
A nescafé 3 az 1-ben kávéból a 10-es csomag kilónkénti ára olcsóbb mint a 20-as vagy 28-as csomagé.
Vénusz étolajból a literesnek a legolcsóbb a literenkénti ára, a 2,3 és 5 literesnek is drágább.Az már csak hab a tortán, hogy a pénztárosok a legtöbb esetben vissza akarják tartani a Tefal-os akciós pontokat és a láncreakciós kuponokat is
(konkrétan most is vásároltam 15k értékben, a kiscsaj egyiket se adott, mögöttem vásárolnak 2k értékben, megkérdezi hogy a pontokat gyűjtik? Én meg akkor bemondom hogy szeretném elkérni amik a vásárlás után járnak... A láncreakciós kupon csak a parkolóban esett le, visszamentem a vevőszolgálatra, ott szó nélkül adtak).
Az meg még egy plusz, hogy a Tesco oldalán kapcsolat fül alatt csak az ingatlanbérlésre van e-mail cím megadva, semmi olyan ahová a pénztárosokkal kapcsolatos panaszokat megírhatnám.
-
zsid
senior tag
válasz
runner 125 #101 üzenetére
Ja az durva volt. Nekem nagyon bejött a könyv, sok dolgot én is így csináltam amikor ott nyomultam diákmunkában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest