Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
Magyar bajnok a Duna-Takarék ETO.

-
vans?
őstag
És nyertünk. Hétfőn bajnokavatás a csarnokban!
-
vans?
őstag
válasz
post.mader
üzenetére
Gondoltam felélesztem ezt a topicot. Most megy a magyar bajnoki döntő 2. mérkőzése, Berettyóújfalu - ETO. itt lehet nézni. Csak az ETO!
-
post.mader
csendes tag
Sziasztok!
Biztos találkoztatok már ezzel a sportággal a TV-ben, vagy videó-megosztó portálokon. A "teremfoci" nem megfelelő elnevezés, mert ezt a játékot 4-es egy kicsit keményebb, nehezebb labdával játsszák. Nagy labdavezetési technikát igénylő játék, és az sem hátrány, ha esetleg nagy erővel tud hirtelen lőni az ember. Mint minden másik lábbal irányítható labdajátéknál itt is a Dél-Amerikai országok a legjobbak, de a portugálok, és a spanyolok, illetve az olaszok se megvetendőek. Még kis hazánkban ez a sportág még nem igazán terjedt el, de Magyar Válogatottunk már több szép sikert is elért már. Azért nyitottam ezt a topicot, hogy megbeszélhessük az egyes meccseket, kielemezhessük, illetve tanácsokat kérjünk, illetve adjunk.
Futsal Magyarországon
Egy kis ízelítőRemélem eléggé összeszedettre sikeredett az első hozzászólás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest