- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
En tavajj megtasnultam vmit ugyhivjak hogy Bridgedale! Van a fekete piros csikokkal ossallitas, a minus 15-20 fokokban vigyorogva maszkaltam benne qva jo, na meg az ara is:-)))) ~5500 kornyeken arulgassak javaslom a terez koruti overland-ot, ott tan 200 ft-val ocsobb mint mashol:-))) ja es meg egy a cipo akkora legyen, hogy a labad a zokniban meg keneylmesen tugyon mozogni
udv
neduddki
p.s. hozzakapcsolva akkor javallanek egy jacki-t Neked, amit mar kineztem magamak, de sajnos meg hivatalos magyar ar hianyaba meg nem vehetem meg, cserebe van usa ar $300, ugy hijjak hogy the nort face mcmurdo http://www.thenorthface.com/code/products/product_pages/AA91_standard.html sajnos ugy tumik mo-n csak ez a zold van:-(((( felleslei hejje petofi hid pesti hidfo montex -
Hi!
Sztem ezzel az ''elemes zoknival'' se mennél sokkal többre. Ugyanugy fázna a lábad, mert szvsz nincs akkora ''fűtőértéke''az elemeknek, hogy azt te -20C-ba megérezd...
Vagy ha igen, akkormeg útravalónak vihetnél magaddal 20 raklap elemet
Ezt még az Energiser se birná naftával
-
Az nem lehet, hogy szoros volt a zokni, amit hordtál? Főleg, hogy kettőt. Ugyanis az többet árt, mint használ, mert akadályozza a vérkeringést.
OFF
Ha már itt ez a jó kis topic, nem tudja valaki mit jelent az, hogy ''márkázott'' vaj?
Miben különbözik a sima vajtól? Mert az íze ugyanaz...
ON -
törölt tag
hozass kanadabol. montrealban valamelyik nagy aruhazban lattunk olyat, biztos van akkor mashol is. magas volt, majdnem terdig ert (lehet, hogy tovabb is) es legfelul a szaron volt kialakitva az elemtarto. de nemtom, hogy a futoszalak mindenhol voltak-e. fekete volt, feher csikokkal keresztben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest