Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztbeni
őstag
kicsit el lett feledve ez a fasza kis topik. Ma majd rakok fel új képet a mezeimről, mert van most pár új. Többet között idei ZTE, 1995-ös Juve, német válogatott, stb.
-
christoforo1
újonc
Sziasztok!
Elsősorban magyar csapatok eredeti mezeit,valamint külföldi csapatok régebbi mezeit keresem akár megvételre,esetleg cserére is! -
7600 GS
addikt
Üdv mindenki!
Engem is elkapott a mezgyűjtés-láz, de még nagyon kezdő vagyok ezen a téren, csupán 1 mezem van. Viszont kinéztem most egy jónak tűnő Casillas mezt, nagyon tetszik. Nektek mi a véleményetek róla? Nekem nem tűnik hamisitványnak, bár én laikus vagyok, ezért kérlek titeket mondjatok róla ti is véleményt.
Továbbá tudnátok olyan oldalakat mondani, ami kifejezetten mezekkel foglalkozik? Illetve vásárláskor mire kell figyeljek? Honnan lehet megmondani hogy eredeti a mez?
Egyelőre ennyi lenne, remélem nem zavartam.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
peterszky #83 üzenetére
bakker, egy márka-s mez....
ezt én is nagyon elfogadnám
...de nekem meg ezt, valakiiiii
-
peterszky
őstag
Valaki vegye meg nekem ezt, köszi!
-
peterszky
őstag
válasz
nincsisbéla #81 üzenetére
Jó ismerősöm egy ex-Solidary/Stormy vezető, elég sokat segítettem is neki ebben-abban, szóval ott eddig hiába az ismeretség, szerencsét majd meglátjuk. A Solidarynak a legtöbb dolgát el is égették (drapi, lengetősök, lehet a sálak egy részét is...), amikor megszűntek. A Stormy dolgokra meg eléggé vigyáznak, kb. leköpik azt az embert, aki megválik tőle.
A Monstersből igazából nincs nagyon ilyen szintű ismeretség. Majd meglátjuk, nem hajt a tatár
Amúgy én a régi sima sálakat szeretem a legjobban.
A sálból nem tudom, hogy lesz-e még, rá kell kérdezni náluk, akár az is lehet, hogy van még belőle. De nem lesz gyakran, mivel viszonylag nagy mennyiséget szállítanak csak le, azt hiszem, hogy Németországban készülnek (ha nem, akkor Ausztria). Ja és igen, én is úgy tudom, hogy a tagoknak olcsóbb egy ötszázassal talán.
-
nincsisbéla
aktív tag
válasz
peterszky #80 üzenetére
Azért az túlzás, hogy lehetetlen, csupán nagyon nehéz! Ismeretség, és szerencse kérdése az egész! (inkább az utóbbi) Bízom benne, hogy előbb-utóbb Neked is sikerül szerezned valamelyikből!
És lesz még szállítmány? Csak mert akkor szólok a cimbimnek, hogy intézzen egyet, mivel megtetszett! (a tagoknak olcsóbb is, nem?
)
-
peterszky
őstag
válasz
nincsisbéla #79 üzenetére
Sajnos azokból a kötött sálakból kb. lehetetlen szerezni. EEE sálból szerintem most megint nem lehet, február-március fordulóján volt egy szállítmány, de mindnek volt gazdája.
-
nincsisbéla
aktív tag
válasz
peterszky #77 üzenetére
Húú, tényleg szépek!
Bár nekem a gyűjteményedből a sálak a kedvenceim! [mondjuk a Fradi csoportsálak közül szerintem egyértelműen a 2005-ös "csíkos időszakban" készültek a legszebbek: Stormy, GM, Solidary, és ha jól tudom, Neked sajnos egy sincs belőle
]
Amúgy a csíkos EEE-ből lehet még venni? -
peterszky
őstag
válasz
peterszky #74 üzenetére
Már itt pihennek, egyelőre annyi, hogy két darabbal bővült a "match worn" részleg
Fényképezőt meg keresem
Mindkettő a '92/'93-as szezonból.
- Szuperkupa döntő (vereség az Újpest ellen), #13, tiszta zöld Umbro. Egyelőre homály fedi azt, kié lehetett aznap, akkor még nem állandó számozás volt, hanem posztonkénti.
- Bajnoki, #4, Keller József, zöld-fehér keresztbe csíkos Umbro, hosszú ujjú. Sajnos a Holsten reklámok hiányoznak róla, rajta voltak, de leszedték, így is óriási!
A kettő volt 5000 Ft...
-
peterszky
őstag
Azt a hét meg a nyolcát, miket sikerült ma vennem
Stay tuned, szombaton veszem át.
-
peterszky
őstag
válasz
venember83 #70 üzenetére
-
peterszky
őstag
A Lion's-ban most akciós a tavalyi felső.
-
peterszky
őstag
válasz
Napfénysüti #59 üzenetére
100-150 font között mozgott ez az egy, sajnos megszimatolták az angolok, hogy ez tényleg értékes dolog
Pont egy jó időszakban sikerült az árát összekaparni, mivel akkor volt egy "gödörben" a font, egy hétig folyamatosan figyeltem, ehhez értő ismerősökkel konzultáltam, így még pár ezrest sikerült megfogni.
Amúgy a "match worn" kategóriában ez még olcsónak is számít, pl. egy-egy nagycsapat régebbi mezei simán elérik az 1000 fontot is...
-
peterszky
őstag
Ne tudd meg, mennyit agyaltam azon, hogy ez jó-e vagy sem
Vagy 15x végigpörgettem azt a meccset, mindig azokat a részeket figyeltem, ahol Manci látszik és mindig arra jutottam, hogy ugyanazt látom. Akkoriban kézzel varrták rá ezeket a címereket, így kb. nem volt egyforma mez. A brüsszeli meccsen máshol volt az Ő dresszén ez, az itthonin viszont pont ott, ahol lennie kellett. Meg ahogy említettem, volt egy másik is, amit árultak, az '96-ból volt a BVSC - Fradiról, az 101%-osnak véltünk mindenkivel, így végül beleugrottam. Nem bántam meg, azóta megmutattam Teleknek is, Ő is úgy gondolta, hogy jó, mivel az általa hordott méretű. Szóval nagy kincs ez
Amúgy tényleg eszméletlen árban mennek ezek a "match worn" mezek, ez is 40-50e Ft-ról indult, már nem emlékszem pontosan, sokat állt náluk, kb. egy év után jelentkeztem érte és sikerült egy tízest lealkudni belőle. Lehet benne volt az is, hogy magyar voltam és a promóhoz az én videómat használták fel a youtuberól
-
peterszky
őstag
A BL mez volt a "legkalandosabb", Angliából került haza, egy nagy mezekkel foglalkozó oldalról, a mai napig nem sikerült kideríteni, hogyan került hozzájuk. Azt mondták, egy magyar embertől kapták pár mezzel együtt. Ez mondjuk jó volt, mivel egy másik dresszt is árultak ebből az eresztésből (én azt akartam megvenni elsősorban), így nagyjából biztos lehettem benne, hogy valóban eredeti. Aztán gyűjteni-gyűjteni-gyűjteni a pénzt, mert nem volt olcsó. Végül sikerült belőle lealkudnom egy szép részt és belementek, hogy a postát ők fizetik (nemzetközi ajánlott) és egy haver paypal segítségével meg is történt a tranzakció, majd a mez is megérkezett.
Számomra Telek Manci az Isten!
A másodikat egy budapesti sportboltban sikerült beszerezni, amikor már a csőd szélén volt. Akkoriban kezdett a tulaj minden nagyobb relikviát eladni, gondolom így akarta menteni a menthetőt, ott is kettőből lehetett választani volt ez a Jagodics mez, valamint szegény Zavadszkyé, itt a pénztárca döntött, Jagoé potom összegért lehetett az enyém, a Zava dressz pedig egy barátomnál kötött ki. Amúgy imádtam, főleg az itt lőtt góljáért: [link]
Lipcsei Peti meze egy II-es szektorostól van, aki egy sarokra innen eladó a horgászboltban, többször beszélgettünk és úgy gondolta, nálam jobb helyen lesz és bolti áron nekem adta. Óriási érték ez is.
Számomra felbecsülhetetlen értékek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest