Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz spanyoll #20743 üzenetére
Endomondo?
Rátaláltam én is bringázáshoz a Strava-ra, meg a H7 vételekor a Polar Beat-et is kipróbáltam, de valahogy mégis újra és újra ott kötök ki, hogy Endomondo.Nekem egyébként egyik appal sem volt gondom, se HTC-n, se almán. Mindig minden fogott jelet pár másodperc elteltével, és sosem dobta el egyik se.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz ígyvanferi #20720 üzenetére
Én a magyarra gondoltam, de akkor ezt valószínűleg benéztem
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz spanyoll #20571 üzenetére
Ha mindenképp kell a pulzusmérés, akkor szerintem vagy csináld rendesen, vagy sehogy.
Tudom hogy drága a Polar/Garmin, én is próbáltam megkerülni, de csak a szenvedés volt vele."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz kk831228 #20526 üzenetére
Az kellemes tempó
(Egyik jóbarátom félmaratonra készülve megkért egyszer, hogy húzzak neki bringával tempót. ~3:20-as tempót kért, aztán amikor ráfordultunk a szembeszélre, még majdnem én álltam be mögé )Hosszú idő után kimentem futni cimbivel, utolsó 2-300 métert megrántottuk olyan 3:30-3 perc körüli tempóra...fájt (a pulzus meg elszállt, mint a győzelmi zászló)
Valami pulzusszámos alapozást jó lenne nekem is csinálni télen, heti 2 alkalomra mit ajánlanak a tapasztaltabb kolegák?
-
szebe
addikt
válasz inf3rno #20302 üzenetére
"meg nem árt terep gumira váltani, mert nagyokat lehet zakózni még azzal is a havon"
Az utóbbi pár évet elnézve, felesleges váltani "virsligumiról" azért a pár napért, amikor ténylegesen van hó. Terep nyilván más tészta (meg a bakony is, persze), de edzés szempontjából szvsz aszfalt játszik csak.
-
szebe
addikt
CEP felmaraton:
Endo szerint 1.52.42. Csalodott vagyok, de ezt volt idom megbeszelni magammal, miutan 40 percnel vegem lett mint a botnak.
Ugy terveztem hogy 1.50 ala beferek, ugyhogy ez meg zavarja az egomat )"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
Du félmaraton, rajtcsomagban van iso gel. Ezt mikor érdemes betolni? Előtte/közben?
-
szebe
addikt
H7-hez kapcsolódoan kérdés:
Polar Beat csont nélkül látja (és mér), viszont se a Strava, se az Endomondo nem hajlandó csatlakozni.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
-
szebe
addikt
Deca-s "olcsó" pulzusmérő övvel van valakinek tapasztalata? (Kezd elegem lenni a mi band-es sz*rakodásból)
Vagy akkor már picivel többért H7?"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz ígyvanferi #19026 üzenetére
BEAC-os atletabol
-
szebe
addikt
[link]
Volt egy laza verseny a városban, 9,6-nak írták, 9,3 lett endo szerint. 2k-s előnevezésért kaptam egy decathlonos technikai pólót, már ezért megérte
Az első km-t borzasztóan elfutottam, pedig direkt figyeltem, hogy ne menjek a tömeggel. Szerencsére utána egy elég kényelmes ritmust sikerült futnom. Jó lenne valami hasonló tempót átmenteni az augusztusra csúsztatott félmaratonra
Ja, haver 30 alatti idővel nyert"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
Nike Revo 2 "helyett" mit ajánlanátok 20k környékén (ha nincs ilyen, lehet drágább is persze), hasonló stílusban?
Pálya, aszfalt 50-50, nagyon max FM-t futnék, de inkább alatta."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz margithid #18783 üzenetére
Ha már miband, itt egy 1s-el mért futás (már ami a hr részét illeti).
Ez szerintem max tájékoztatónak jó.[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz deicide #18382 üzenetére
Ha pedig valakit eltalál egy ág/rosszul rögzített tábla/akármi, akkor pedig az lenne a baj, hogy minek indították el az embereket.
-
szebe
addikt
CEP-et is lefujtak. En azert kimentem atvenni a rajtcsomagot, es azt kell mondjam, maximalisan jo dontest hoztak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest