Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- sh4d0w: Az Oracle hack
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
inf3rno #95024 üzenetére
80ml rizstej már csak 49kcal
Én nagyon sokat futok éhgyomorra. Anno épp a fogyás szándéka miatt szoktam rá, de így, a melegebb hónapokban a legtöbbször hajnalban járok ki kocogni, ha akarnék sem tudnék előtte enni.
Melóba is rendszeresen járok bringával, van hogy még hazafelé is éhgyomorra jövök. De ezek persze általában max. egy órás tekerések.
Volt, hogy négy órát bringáztam (BuBán, nyári hőségben - 82km, 500+m szint, nettó 3:30óra), az ráadásul életem egyik leggyorsabb tekerése volt (nem vagyok valami gyors bringás), de ott (bruttó) 3:30óra után úgy elborultam, hogy öröm volt nézni.Két településre voltam a céltól, de keresnem kellett egy pékséget, mert már életveszélyesnek éreztem a helyzetet, nem mertem olyan állapotban forgalomban menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Az ASUS átdolgozta a "lopakodó" BTF dizájnját
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gurulunk, WAZE?!
- Kompakt vízhűtés
- ZIDOO médialejátszók
- Vélemény: kellenek nekünk AI chatbotok a grafikus meghajtóba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest