- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
válasz
--Robi-- #101743 üzenetére
Én most nem készülök versenyre
....és mikor legközelebb fogok akkor is 3000m-re. Én azért futom az ezres résztávot sub4-en mert végre ott tartok fejlődésben 10k távon, ami ezt túledzés nélkül is engedi. De nézd csak meg a HR-t a sub4 1000m-eken...annak tudatában, hogy 185-190 között van amúgy a max-om.
Szerintem én nem mondtam, hogy fusd 4:00 tempón az ezres résztávokatmax álmodtad
-
tomcica
Topikgazda
válasz
--Robi-- #101743 üzenetére
Ha 4:20 a celtempo,akkor elfutod bizony oket naaagyon gyorsra
Erdemes ilyenkor egy fullos 10km-t kiporgetni felmeronek,es ujraigazitani a celt. Lehet mar kinotted a 4:20a-t
Persze nem annyival,hogy 3:XX-re porgesd az ezreket,azt majd ha 39:XX-es 10km felmerot futsz akkor lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest