-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz Fred23 #24775 üzenetére
Eleve én azt az elvet követem, hogy hüvelykujjnyi rés legyen a nagylábujj és cipő orra közt. A kérdés nálam az volt, hogy picit kevesebb vagy picit több és a picit többre szavaztam a szélesség miatt. Futás közben azért csak jobban odanyomódik a lábunk a cipő elejéhez, mondjuk 20-30-40e alkalommal. Nekem nem jellemző a víz- meg vérhólyag futástól, pláne körmömmel még sosem volt bajom (mennyi horror sztorit lehet olvasni), és szeretném, ha ez így is maradna.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
bencze
senior tag
válasz Fred23 #24773 üzenetére
Ez valamennyire általános lehet, az utcai cipőim 43-asok, futócipőből van 2 saucony 2 asics 44-es most vettem egy új sauconyt abból sokat vacilláltam a 44 és 44.5 közt, végül a 44.5-öt vettem meg. Majd elválik mennyire jön be, de jelenleg a 2. lábujjam elején van egy vízhólyag ami azt sugallná a 44-es cipő hozzáért a cipő elejéhez. A 44.5-ön sokat gondolkoztam de szerintem inkább pszichológiai okból, vagyis hogy tudom, hogy nagyobb mint az eddigiek, egyébként nem lötyög, a sarkam szerintem nem fog kicsúszni, és előre-hátra sem csúszkálok benne. Másrészről érezhetően szélesebb a 44-es méretnél, olyan 5x oda-vissza próba után választottam ezt.
Az Aldis "futócipőm" (amit civil munkába járónak használok és a pihenőnapi 2 km-eken) is 43-as, a 2 pár decathlonos túracipő, 2 félcipő, vagy 3 tornacipő féleség, meg a bakancs is. Aztán az is lehet a méretekkel kavarnak, nem tudom-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest