- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A fő baj az, hogy ezen limitek miatt a gyártók és a tágabb társadalom prekoncepciói is berögzülnek (még szerencse, hogy az asztali gépek rugalmasak manapság is)
Arra gondolok, hogy a gyártó, a boltos, a szülő stb. úgy gondolja, hogy "á ennek erre jó egy gyöngébb, kis ramos gép is", vagy "aki komolyan dolgozik a géppel az úgyis meg tudja venni a drágát is".
A baj csak az, hogy ezzel pl. egy fiatal (gyerek, tinédzser, egyetemista) el van vágva attól, hogy idejekorán kockulni kezdhessen. Én anno gimnazista koromban pl. foglalkoztam már ezzel-azzal (fejlesztőrendszerek, 3d modellezés, virtuális gépek stb., nézegettem, tanulgattam).
Olyan gépen, ami az akkori korszínvonalon is alsó kategóriásnak számított (kis cerkás gép). Az, hogy a gyenge gépbe tudtam legalább plusz ramot rakni/venni (zsebpénzből) sokat segített, ha nem lett volna ilyen lehetőség, akkor lehet, hogy nem is indulok el IT irányba és most hegedűművész lennék
Nem mondom, hogy most a fix 8 GB RAM miatt nem lesz IT-s ember sehol, de egy kicsit az ilyesmi is számíthat hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Projektor topic
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest