Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Pala
veterán
Én is kondizok, de én minden nap (igaz, csak kézisúlyzóval), a káros szenvedélyek (szerencsére) engem sem érintenek, ráadásul fiatalabb is vagyok nálad jóval, szal nekem is van esélyem (és nem minimális), hogy megérem a 2075-öt, de akkor annak fogok örülni, hogy megértem, nem a Playstationnek!
-
Superman
nagyúr
Voltaképpen nekem is. Hetente 4 - szer járok konditerembe (és ez komoly!) esténként munka után, 95 kilóm ellenére nincs rajtam felesleg, egészségesen élek, nem iszom, nem dohányzom. Mi az a 102 év? Nulla. Persze még mindig ott van az a bizonyos tégla, ami az ember fejére eshet...;]
-
KERO_SAN
aktív tag
Ize, en meg szeretnek elni 87 evesen.
De szvsz ezt sokkal (kb 30 even belul) meg lehet valositani.:) -
Pala
veterán
Azért érdekel, ha vennéd a fáradtságot, nagyon megköszönném!! Egyébként 3dfx gyűjtő vagyok, eltaláltad!! Meg Voodoo rajongó is! Még most, a hiper-szuper Geforce-ok idejében is elgondolkoznék, ha felajánlanának nekem mondjuk 10 ezerért egy használt Voodoo2-őt és egy használt GF3TI500-at, nem biztos, hogy a GF-et választanám....
-
És ezek után ti olvassátok azokat az újságokat?!
Nálunk miért nincsenek ilyen hírek? :) -
REKLÁM.
(ugye hogy egy magyar hw-s fórumra is be tudták hozni a Playstation nevet?) -
Pala
veterán
Erről már én is olvastam!
Szerintem ez azért hülyeség, mert mi a fenének tervezgeti a Sony a PS9-et, ha még a köztes 6 részről szó sincs, meg honnan tudják, hogy elérhető lesz addigra ilyen technológia (nem jósok ők), meg honnan tudják, hogy pont 2075-re fog ez bekövetkezni (végülis a 2. PS 5 évvel az első után jelent meg, ezt az ütemet figyelembe véve 2030-35 körül kéne megjelennie). Ha 2075-ben jelenne meg, akkor a köztes 6 PS kb. átlag 13 éves időszakonként váltaná egymást, ami hülyeség; képtelenség 13 évig egy konzolt piacon tartani úgy, hogy az uccsó pillanatig is bevételt hozzon, ráadásul sztem egy PS 2-3 év alatt elavul (igen, nézzük csak meg a PS2 speckóit, már rég elavult).
Ez hülyeség! -
supercow
őstag
az az értelme, hogy jó előre ''beégetik'' a termék nevét és tulajdonságait a (köz)tudatba, mert nyilván ilyen meghökkentő baromságot elmesélsz a fiadnak is (''képzeld mi lesz ha te nagy leszel...''), ő a saját fiának, 2075-re meg mindenki ''tudni fogja'', hogy a PS9 milyen überguru cucc. Amikor pedig megjelenik valami hasonló a piacon, akkor mindenki azt fogja mondani: ''fú én valahol már hallottam ilyenről, valami Pléjsztésön vagy mi volt a neve...''
:D
vagy egyszerűen baromság a hír maga. -
Superman
nagyúr
Most olvastam a legújabb Magyar PC Magazinban (kemény 2. szám), hogy a japán Sony már tervezi a Playstation 9 - et, reklámkampányában már be is mutatta. A mai legújabb Playstation a 2 - es számot viseli. A Sony szerint egyetlen chipból áll majd, amit az ember testébe építenek és a vizuális megjelenítést közvetlenül a szemen keresztül intézik majd. Hogy ilyen technika ma még nincs? Ez igaz, de a Sony megjelenést 2075 -re tervezi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ehhez képest mi értelme egy mostani reklámkampánynak egy olyan eszközért, amit a ma élők közül már senki sem fog tudni használni. Én speciel 102 éves lennék akkor...:)
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Assetto Corsa EVO
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- ASUS routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest