Keresés

Aktív témák

• Superman

nagyúr

Nem hagytam ám olyan könnyen lerázni magam. Mobilról más néven bejelentkeztem, kíváncsi lévén arra, hogy reagál most az ürge. Ezt hallgassátok meg.

Oszama Bin Láda: -Halló...[Oszama Bin Láda] vagyok. Érdekelne az állás, amit hirdettek. Informálna röviden?
    Hirdető: [már nincs bemutatkozás] -Ööö...hirdettünk?!
    Oszama Bin Láda: -Igen, tudniillik az interneten olvastam, megadhatom a pontos címet is.
    Hirdető: .............
    Oszama Bin Láda: -Halló, itt van még??? Nézze nem érek rá. SQL és Delphi programozóra hirdettek pályázatot. Most akkor van pályázási lehetőség, vagy nincs???
    Hirdető: -Ööö...most sok dolgunk van...de...
    Oszama Bin Láda: -Beérem egy egyértelmű válasszal, de ha esetleg személyesen tudnánk találkozni...
    Hirdető: -Neeem....majd értesítjük. [katt - letették a kagylót]

Azt hiszem ezt minden kommentár nélkül kell közölnöm.

• Superman

nagyúr

válasz supercow #9 üzenetére

A gondom ezzel csak az, hogy személyesen se találkoztunk, a kvaloitásaimat sem ismerik és én sem tudok semmit a munkáról.

Nos azt hiszem ezt nevezik abszurdnak.

• Superman

nagyúr

válasz zsoltee10 #6 üzenetére

Annyit nyögött még a pasas, hogy kijelezte a mobilja a számomat. ISDN szám tehát ki is kellett, hogy jelezze. De ez pont olyan, mint amikor szintén állást kerestem itt Miskolcon és egy cég felvett volna, ha megcsinálok nekik egy rendszert - aminek a specifikációja elég értelmetlen volt - amire 2 hónap állt rendelkezésre. Előbb azonban még be akarták biztosítani magukat és referenciáim ellenére egy próbafeladatot akartak adni, ami tulajdonképpen már ahhoz a feladathoz tartozott, amit nekem kellett volna megcsinálni 2 hónap alatt. ;]

A feladat 3 hét alatt sem jött meg, ekkor mondtam le róla.

• Superman

nagyúr

Őszintén szólva nem akartam ennek új topikot nyitni, de szerintem megér egy misét, az ami történt velem ma reggel.

Köztudott, hogy álláskeresőben vagyok, mert a cégem kezd becsődölni és fuccs a szép fizetésnek. Köztudott az is, hogy Miskolcon nem vagdossák az ember után az állásokat. Találtam egy hirdetést a neten, elég szűkszavú volt: Delphi és SQL programozókat keresett egy cég. Mindössze egy mobilszám volt megadva, amit ma reggel felhívtam. Most lemodellezem a beszélgetést:

Hirdető: -[...] Krisztián vagyok. Tessék...
    Superman: -Jó napot kívánok. [Superman] vagyok. Az interneten olvastam, hogy Delphi és SQL programozót keresnek.
    Hirdető: -Ööö....igen?!
    Superman: -Igen. Tájékoztatna röviden, hogy miből áll a munka?
    Hirdető: -Ööö...igen...
    Superman: [???] -Betöltötték már az állást? :(( :((
    Hirdető: -Ööö...Beszélek a kollégámmal és majd visszahívjuk. Viszhall....[Katt]
    Superman: [Értetlenül bámulja a kagylót, majd leteszi.]

Kérdés: mi a fenének hirdet az ilyen? Elképesztő...

Aktív témák

Hirdetés