- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Nem hagytam ám olyan könnyen lerázni magam. Mobilról más néven bejelentkeztem, kíváncsi lévén arra, hogy reagál most az ürge. Ezt hallgassátok meg.
Oszama Bin Láda: -Halló...[Oszama Bin Láda] vagyok. Érdekelne az állás, amit hirdettek. Informálna röviden?
Hirdető: [már nincs bemutatkozás] -Ööö...hirdettünk?!
Oszama Bin Láda: -Igen, tudniillik az interneten olvastam, megadhatom a pontos címet is.
Hirdető: .............
Oszama Bin Láda: -Halló, itt van még??? Nézze nem érek rá. SQL és Delphi programozóra hirdettek pályázatot. Most akkor van pályázási lehetőség, vagy nincs???
Hirdető: -Ööö...most sok dolgunk van...de...
Oszama Bin Láda: -Beérem egy egyértelmű válasszal, de ha esetleg személyesen tudnánk találkozni...
Hirdető: -Neeem....majd értesítjük. [katt - letették a kagylót]
Azt hiszem ezt minden kommentár nélkül kell közölnöm. -
Superman
nagyúr
Annyit nyögött még a pasas, hogy kijelezte a mobilja a számomat. ISDN szám tehát ki is kellett, hogy jelezze. De ez pont olyan, mint amikor szintén állást kerestem itt Miskolcon és egy cég felvett volna, ha megcsinálok nekik egy rendszert - aminek a specifikációja elég értelmetlen volt - amire 2 hónap állt rendelkezésre. Előbb azonban még be akarták biztosítani magukat és referenciáim ellenére egy próbafeladatot akartak adni, ami tulajdonképpen már ahhoz a feladathoz tartozott, amit nekem kellett volna megcsinálni 2 hónap alatt. ;]
A feladat 3 hét alatt sem jött meg, ekkor mondtam le róla. -
Superman
nagyúr
Őszintén szólva nem akartam ennek új topikot nyitni, de szerintem megér egy misét, az ami történt velem ma reggel.
Köztudott, hogy álláskeresőben vagyok, mert a cégem kezd becsődölni és fuccs a szép fizetésnek. Köztudott az is, hogy Miskolcon nem vagdossák az ember után az állásokat. Találtam egy hirdetést a neten, elég szűkszavú volt: Delphi és SQL programozókat keresett egy cég. Mindössze egy mobilszám volt megadva, amit ma reggel felhívtam. Most lemodellezem a beszélgetést:
Hirdető: -[...] Krisztián vagyok. Tessék...
Superman: -Jó napot kívánok. [Superman] vagyok. Az interneten olvastam, hogy Delphi és SQL programozót keresnek.
Hirdető: -Ööö....igen?!
Superman: -Igen. Tájékoztatna röviden, hogy miből áll a munka?
Hirdető: -Ööö...igen...
Superman: [???] -Betöltötték már az állást? :(( :((
Hirdető: -Ööö...Beszélek a kollégámmal és majd visszahívjuk. Viszhall....[Katt]
Superman: [Értetlenül bámulja a kagylót, majd leteszi.]
Kérdés: mi a fenének hirdet az ilyen? Elképesztő...
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Autós topik
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Automata kávégépek
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest