Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbi85g
csendes tag
Sziasztok.
Van esetleg tapasztalatotok NGP S461VY-T475 önjárós, benzines funyiroval kapcsolatban?Most kezdtem el hasznalni az ujonnan vett gepet es minden szep es jo, csak nem birja ertelmesen a hatso fugyujtobe osszeszedni a levagott fuvet.
Volt egy muanyag lezaro elem, amit eltavolitottam mielott felraktam a gyujtot es mintha semmi akadalya nem lenne annak, hogy a fu oda hatra konvergalodjon megis mondjuk 10-20%a a levagott funek kot ki ott.Itt van par foto (az eppen koszos) masinarol: https://drive.google.com/drive/folders/1TdMFtwZxsR5O-UYPteEj0r5oaiQa2IG-?usp=sharing
Van otletetek mi az amit elcseszek itt? Valamit nem veszek eszre vagy valami hianyzik?
Ez az elso tulajdonomban levo funyiro, de nem igazan tudom elhinni, hogy ennyire keves fu gyuljon ossze hatul.Barmilyen tanacsot szivesen veszek!
Balint
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest