Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
250-60HEN jóféle, én is használtam/eladtam egy rahedlit. Halk, jó hatásfokú és nem is olyan gyenge..átlag gépekhez ideális. 3GHzre tolt E4600 mellett 4G RAMot és OCzott 4830at is simán vitt, komolyabb melegedés nélkül.
Csak sajna elfogyott..nagyon ritkán találok apróban, olyankor veszem is! -
14adam
addikt
hm,ez eddig igen jól hangzik. Majd nemsokára akkor írok arról is pár sort meg az apn-t is kiemelem.
Csak mostanába eléggé elvagyok havazva,szinte csak este meg hajnalba tudok írkálni,meg néha délután. Esetleg ha gondolod írd meg te,mert neked van tapasztalatod a hennel kapcsolatban. Hatásfokról meg a kábelekről hangról írsz pár sort aztán repül is az első hsz-be
de csak ha van kedved,nemakarom erőltetni
-
14adam
addikt
a hennel az a baj,hogy nemtaláltam róla pontos mérési adatokat. Voltak olyan tesztek ahol azt írták,hogy megkapták a 80+ és voltak olyanok ahol nem írták oda. Ha esetleg akadna othon egy hen-ed akkor letesztelnéd,hogy sacc per kb mennyi lehet a hatásfoka?
Próbálok énis beszerezni egyet,de még kevés sikerrel jártam eddig.
Az apn-t feleslegesnek tartom kiemelni,mert pár hónap és úgyis jön helyére másik táp. Elfér ott a sagaII mellet,akinek kell majd annak ajánljuk,de sokan inkább a ghn-t veszik mert ugye azon több a csatlakozó
-
14adam
addikt
nálam egy hasonló kinézetű 200-as járt. de az nemszerepelt valami jó hatásfokkal,75% lehetett,egy másik 75%-os táppal lett összehasonlítva. De viszont kábelekbe nemvolt hiány 5-6 molex volt rajta 2 fdd és még 4pin-es proci csati is volt,hála az égnek nemkellet megkeresnem amit alkottam. Volt egy molex aztán abból ment a 4pin-es csatiba az áram
első hsz frissült
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest