Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Én is szerettem a játékot, csináltunk servert is, egy-két PH!-s megjelent, de őszintén szólva, mikor a Titánod már megvan, és ráraktál pár nomád fegyvert, elég uncsi, egyrészt, mert felfedezted az egész térképet, nincs hová fejlődni, és mindenki meghal, ha ránézel..
A story szerintem is lehetett volna hosszabb, 2x végigjátszottam, másodszorra csak azért, mert hiányzott a duma, az instrukciók, és még volt olyan, aki hozzám tudott érni
Remélem, lesz kieg., nagyon várom, szépen kidolgozott game, érdemes lenne fejleszgetni, és pl. szerveren 20an játszani csapatokban egymás ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Energiaital topic
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Apple MacBook Air 13 M3 (2024) 16GB / 512GB Midnight
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest