- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
krizmo_ #8505 üzenetére
Hát, nem kóstoltam meg, mert ez bizony nem sült meg, még nyers volt a belseje, pedig a szokásos 50 percet sült.
Lehet nem működik jól a sütőm?
Tegnap este még simán sütöttem benne húst meg krumplit és nem volt vele semmi fura, működött rendesen.
De itt ez most összezavart, nem tudom mi nem volt jó.De hogy ne csak spammeljek, íme a mai reggeli + kis majonéz.
-
törölt tag
válasz
krizmo_ #8505 üzenetére
Légkondis a lakás, nem nagyon van meleg, bár minimálisan azért ingadozik kicsit a hőmérséklet. Bár tegnap nem nagyon ment a légkondi, mert a pénteki vihar nagyon jól lehűtötte a levegőt még itt a nagyfaluban is. De lehet a párásabb levegő befolyásolta?
Lisztből ugyanazt használtam, mint eddig, a nagy része új zacskóból jött, de nem hiszem, hogy az számít.
A szokásos 50 perc alatt nem pirult most le annyira, pedig a folyadékot tuti nem mértem el, de ez most sokkal világosabb lett és elfolyni sem folyt el.
Olyan, mintha előbb keletkezett volna a kéreg és megrekedt volna egy kisebb formában, pedig be volt vágva rendesen a teteje.
De mivel világosabb lett, lehet nem is lett elég meleg a sütő?Amint kihűlt megkóstolom, ha megsült rendesen belül, akkor megeszem, tojáshoz, virslihez meg lecsóhoz jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borderlands 4
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest