Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krizmo_ #7664 üzenetére
Köszi! Innen: [link] sajnos már nem emlékszem a rendelésre a hús méretére vonatkozóan, de egy 2,4 kilós darabból készült. Gondolom a tól-ig határ között lehet jelezni merre tendáljon. Még szilveszter előtt rendeltem, de a szuvidos akkora csalódás volt, hogy a feleségem nem engedte akkor a próbát (jogosan).
Ez a hús gyönyörű, pont erre a célra van vágva, semmi dolga nincs vele az embernek, még a kötöző zsinórt is azt használtam fel újra.
Perempe: Az a zöldségpüré a húslé és a zöldségek egy részének felhasználásával készült mellé. A maradék sárgarépát meg megesszük. Minden formája jó.
Ha egy szószt szeretnél mellé, akkor a húslét és a hagymát vedd ki, a sárgarépát ne, majd főzd, hogy még veszítsen vizet, turmixold benne a hagymát és öntsd fel tejszínnel. Durva lesz. A zöldségek le vannak öntve kis olivával és melléjük öntöttem kb. fél-egy liter vizet is a tepsibe, mikor már elhelyezkedett rajtuk a malac.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest