Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz Brian_GT #10675 üzenetére

A hanggal kapcsolatban több dolgot is írnék. Egyrészt a korral és használattal együtt idővel mindegyik hangosabb lesz, mert a ventilátor csapágyazása öregszik... De ezt ne úgy képzeld el mint egy rotakapát... Mindegy melyik márkát választod, kb ugyanaz lesz a zajszint. Hűteni kell és a fizikát nem lehet megerőszakolni...oda kell a légszállítás.
    Engem sose zavart...a hangja, de ha mellette kapcsol egy páraelszívót...tuti az lesz a hangosabb.
    A hanggal a kapcsolatban még egy dolog. Ez nem konstans max fordulaton hűt..hanem a használattól függően. Én lefőzök egy kávét és kb pont akkor kapcsol be a ventilátor mikor lefő a kávé 5-ös fokozaton... tehát egy darabig némán is tud menni.
    De ha felcsavarod 9-es fokozatra, akkor hamar beindul... De őszinte leszek, erre ritkán van szükség.

Amúgy : [link] Itt mindent megtalálsz róla. 23. oldalon vannak a fokozathoz társított teljesítmény szintek. Hőmérséklet alapú jelzés nincs, de nem is hiányzott soha.
    150W-tól skálázódik 2000W-ig. Ennyit el spoilerezek.

Ami még érdekes lehet, hogy IKEA 2év garit ad. Nem tudom a többiek mit adnak.

Új hozzászólás Aktív témák