Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Detto. Multheten feladtam egy csomagot, 3 munkanap volt a kezbesites. (hetvege is beleesett,majdnem egy het lett)
Tegnap feladtak nekem egyet,es 11-23-at irnak kezbesitesre

Mar az is fura, hogy az arak hirtelen 20-40%-ot emelkedtek,de nem ertem,hogy tudtak a kezbesitesi idot is igy megemelni melle.
A korrekt ar es kezbesitesi ido mar lassan egy piaci res lesz, amit erdemes lenne egy uj beleponek betolteni. -
g@bo
nagyúr
csak a pénz, felelősség már nincs.
"Tájékoztatni szeretném, hogy 2019. október elsején ÁSZF szabályzatunk módosításra került, ezért a benne írtak alapján a Szolgáltató jelen Általános Szerződési Feltételekben rögzített egyetemes postai szolgáltatást nem helyettesítő postai szolgáltatás vonatkozásában amennyiben időgarantált szolgáltatást nem nyújt, abban az esetben nem vállal felelősséget a postai küldemények meghatározott időtartamon belüli kézbesítéséért."
kicsivel többet kell fizetni és dhl, gls, akármi ami nem hazai förmedvény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest