Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Az aláírásomban lévő lapnál annyiban más a helyzet, hogy az egy full hybrid cucc, mivel integrált vga és AGP és PCI-X slot is van rajta. Egy darabig Radeon 9800SE zsugát üzemeltettem az AGP-ben és ilyetén felállással nem lehetett letiltani az integráltat!
A PCI-X slotban üzemeltetett karesznál automatice letiltódott az integrált graf kártya. -
akaido
addikt
PEG/Onchip VGA control a lapod kézikönyve szerint kell, hogy legyen, így a fentebb leírtak egy része legalább érvényes
. Ezalatt tényleg más mint az enyémben, így ott még az Init display First-nél a PEG legyen az elsődleges.
A kézikönyv még azt is írja, hogy a Dual VGA miatt Dual Monitor üzemmód képesség megengedett. Sajnos nem tudtam 1értelműen kiolvasni, hogy ez a képesség milyen mértékben befolyásolja a lap PCI-X képességeit.
Végignéztem a honlap BIOS-ait, de szintén nem találtam 1értelmű utalást arra, hogy melyik BIOS az amelyik esetleg megoldaná ezt a problemot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](http://img442.imageshack.us/img442/1571/letiltnl9.jpg)
. Ezalatt tényleg más mint az enyémben, így ott még az Init display First-nél a PEG legyen az elsődleges.