Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Az aláírásomban lévő lapnál annyiban más a helyzet, hogy az egy full hybrid cucc, mivel integrált vga és AGP és PCI-X slot is van rajta. Egy darabig Radeon 9800SE zsugát üzemeltettem az AGP-ben és ilyetén felállással nem lehetett letiltani az integráltat!
A PCI-X slotban üzemeltetett karesznál automatice letiltódott az integrált graf kártya. -
akaido
addikt
PEG/Onchip VGA control a lapod kézikönyve szerint kell, hogy legyen, így a fentebb leírtak egy része legalább érvényes
. Ezalatt tényleg más mint az enyémben, így ott még az Init display First-nél a PEG legyen az elsődleges.
A kézikönyv még azt is írja, hogy a Dual VGA miatt Dual Monitor üzemmód képesség megengedett. Sajnos nem tudtam 1értelműen kiolvasni, hogy ez a képesség milyen mértékben befolyásolja a lap PCI-X képességeit.
Végignéztem a honlap BIOS-ait, de szintén nem találtam 1értelmű utalást arra, hogy melyik BIOS az amelyik esetleg megoldaná ezt a problemot.
[Szerkesztve] -
akaido
addikt
A Foxconn lap DDR2 SDRAM 533 MHZ-es Samsung memcsikkel is szépen kajáltatja az adatfalatokat.

-
akaido
addikt
A PCI-E slotban egy Sapphire X800XL-t üzemeltetek tegnap óta. Igaz nincs a gyárilag támogatott zsugák között, de edig műxik szépen.
-
akaido
addikt
Az említett Foxconn lapról eddig csak jót tudok mondani. A tuningolást még nem próbáltam, de egy 3.2-es cerkával és intel(r)cooleres gyári hűtéssel talán nem is érdemes?
-
akaido
addikt
Az ATI Radeon 9800 SE ''zsugabubusom'' gyönyörőűen műxik ebben a Foxconn lapban + az alaplapi Intel VGA-val együttműködve dual monitoros üzemmódot is el lehet érni.
Annyi a titka az egésznek, hogy előbb mindig az ''Add-on'' zsuga driver-ét kell feltenni, utána az integráltét. Ha PCI-X-es karesz figyelne a slotjában, akkor a dual moncsi üzemmód nem működne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- SörcsaPH!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](http://img442.imageshack.us/img442/1571/letiltnl9.jpg)
. Ezalatt tényleg más mint az enyémben, így ott még az Init display First-nél a PEG legyen az elsődleges.