- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
no more #71721 üzenetére
Én amúgy veled értek egyet, tényleg olajfestmény. Egy ilyen árú telefontól konkrétan szégyen ez a teljesítmény szerintem.
És én tényleg nem Apple haterkedésből mondom, még mielőtt...Pedig korábban Moz meg én raktunk fel dng-ből konvertált iphone x képeket, látható, hogy mit lehetne kihozni belőle egy normális algoritmussal, még akkor is ha kicsit agresszívebben tömörítik a jpg-t, mint ahogy én tettem. De így a gyári jpg-n kis túlzással egyszínű paca volt az összes távolabbi bokor és fa.
De nem is kell csodálkozni rajta, hogy ilyen pocsék algoritmust használ szinte az összes gyártó, amikor még egy ilyen képminőség-összehasonlító topikban is arra van igény, hogy tök sötétben se legyen zaj egy mobillal lőtt fotón, de ugyanakkor legyen minél élesebb is a kép.
Ezt így lehet elérni... Több szoftveres "javítást" tesznek rá, mint amennyit a kép elbír.
És számomra érthetetlen módon nagyon sokan tényleg az ilyeneket látják jobb minőségűnek. -
Overcome85
tag
válasz
no more #71721 üzenetére
Nekem meg pont az ellenkezője jön le a képekről.
Nem vagyok egy iPhone fan de ilyen fényviszonyok között ebben a párás ,ködös időben ezek kifejezetten erős képek.Szépen megtartotta a színeket és sikerült azért egy jó élességet is rá húzni.
Kíváncsi leszek majd egy iPhone X vs Mate 10 Pro összehasonlításra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Gitáros topic
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robot fűnyírók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest