Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz Aryon87 #64442 üzenetére
Nem tudom, nekem annyira nem tűnnek jónak, a fókusztávtól messze lévő dolgok is furcsán homályosak. Egy hónapja valaki nagyon jó képeket rakott fel a G6-tal, lehet, hogy cheat-elt.
(#64453) Mozzarella: nagyon szépek, nagyon ott van az élesség, nincs túl tolva, de nem is életlen, tetszenek.
(#64455) Drakmusz: Látom megvannak Budapesten a kedvenc témák, nagyjából ezek már voltak tőled, most is jók.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Drakmusz
addikt
Köszönöm a véleményezést mindenkinek!
(#64457) Burt1793 Igazad van,mondhatni biztosra mentem.Ezért is várom nagyon hogy utazzunk,jót fog tenni egy kis környezetváltozás!
(#64459) gerner1 Mivel ugye megszűnt a Nexus vonal,nem is igazán tudom hogy mit kellene utódnak tekinteni.Időrendben és a méretet tekintve a Pixel XL lenne,de ki tudja.A Pixel 2-ről meg még semmit sem tudunk valójában...[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Burt1793
veterán
válasz tomboy0013 #64462 üzenetére
Ezeket még nem láttam, elég jók, persze jók a fényviszonyok és a témák se annyira mindennapiak, így alapból se rossz. A google drive-on viszont kicsit nehéz teljesbe kirakni, macera a belenagyítás.
Próbáltam megkeresni az említett képeket, nem találtam. -
gerner1
nagyúr
válasz tomboy0013 #64462 üzenetére
Szerintem igen. Ezek közül a nem wide -dal készültek, kifejezetten tetszenek. Grat! Ezeken plö, kevésbé mossa el a távolban lévő dolgokat, míg a wide -os képeken a mosás miatt "karfiolosak" a növények, és ott van még a torzítás. Szóval, ez szubjektív, de nekem nem jön be ez a wide, a többi viszont igen.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
-
natë
nagyúr
válasz kovaszoskeny #64465 üzenetére
Jó nagy marhaságot írtál, legalább olvasnál utána...
Az, hogy tudod használni a mkróm kamerát egy plusz, nem ez az elsődleges funkciója. A technikai leírásokat megtalálod a neten, a wide mód egyébként ha már felhoztad biztos poén 4 méterről nézve, mert a minősége gyalázat. Ehhez pedig nem kell vájtszeműnek lenni.[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz kovaszoskeny #64465 üzenetére
Te hogyan kapcsoltad össze a G6 wide módot a honor 8 és P9 "kamu" monokróm módjával?
(Csak szólok, hogy hivatalosan is megkapta a honor 8 a monokróm módot.) -
gerner1
nagyúr
válasz tomboy0013 #64466 üzenetére
Én sem. Egyszerűen kirakom 4K -s TV -re. Sajnos, ezek akkor is látszanak, ha 1m -nél távolabbról nézem. Gondolom, ha kinyomtatnánk normál fotópapír méretre, akkor valóban nincs jelentőssége.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz tomboy0013 #64471 üzenetére
Igen. Minél kisebb a felbontás, annál kevesebb részletet látsz egyszerre. Ahogy az FHD vs SD adások, tartalmak között is látod a különbséget, elsőre....
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz tomboy0013 #64471 üzenetére
Nekem se veletlen ezert lett G6. Nagy hasznat tudom venni annak a kameranak.
Foleg nyaralason lesz majd jo ^^Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Ez az LG egyik utokartyaja. Biztos vagyok benne hogy legalabb meg 2 generacio kell neki, mire kiforrja magat. Amire kitalaltak, arra tokeletes.
I7 telefotojaval a hatsodat kitorlod, a Huawei-fele ketkamera meg egy masik agazat, amit szinten jol megcsinaltak.
Kivancsi vagyok a Note 8 mit fog kihizni a duplakamerabol.. De valami azt sugja, az LG-t fogja koppintani..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zseko
veterán
válasz Aryon87 #64478 üzenetére
Én is arra tippelek, hogy ha kétkamerás mobilt készít a Samsung, akkor abban wide kamera lesz. Egyszerűen annak van értelme, na meg az látványos annyira, hogy lehet vele villogni Egyébként volt is egy időszak, mikor elgondolkodtam nem-e G6-ot kellene venni És a Honor 8 gondolkoztatott még el.
HR24.hu
-
Ricardo
titán
Én valamilyen pureview-hoz hasonló megoldásnak örülnék. Ugyanaz értelem szerűen nem lehet, de valami hasonlónak örülnék.
-
Dwatti
addikt
(#64455) Drakmusz Szuper képek lettek !
(#64413) Ricardo nagyon jó lett !
(#64429) rlaci2 remek kamerája van ennek a "középkategóriás" készüléknek.
A honor 8 / P9 monokróm mód szerintem nagyon túl van hájpolva , szerintem semmivel sem jobb mint a szoftveres ff -
gerner1
nagyúr
válasz T0rnad0 #64484 üzenetére
Egyetértek. Szerintem is, inkább az optikai zoom kellene. Vannak is már ilyen irányú fejlesztések. Kiváncsi leszek, ez hogyan fog haladni (?) ...
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz Dwatti #64483 üzenetére
Annyi előnye van, hogy a CMOS előtt nincs RGB szűrő ami csökkenti a szenzor a jutó fény mennyiségét.
Amúgy szerintem a wide kamerának van a legtöbb értelme, főleg városnézés kirándulás alkalmával, nem kell 20 lépést hátrálnod, hogy beleférjen a téma a képbe. Zoomnak kevés értelmét látom.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz tomboy0013 #64482 üzenetére
Kicsit régebbre menj vissza. A Nokia 808 volt az első
Ezt olvasd el[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz Vikooo #64486 üzenetére
Pontosan en is igy gondolom. Par nappal ezelotti tesztkepeim ezt jol mutatkak. Matyas temploma pl.. Hatrebb eselyed ninvs menni a fal miatt, es meg ugy se fer bele a fokameraba..
Vagy ott mellette a lovasszobor, a 3 bastyaval. Akarhogy probalkoztam, a fokameraba nem fer bele.
Na a wide tokeletesen segit ebben, meg ha a minoseg rovasara is megy.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Jol mondod.
2 eve volt a legjobb.
G4, S6, N5x, N6P
Tavalyrol a Honor 8 visz nalam mindent. Nalam az az etalon, hiaba van most G6.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zseko
veterán
válasz Aryon87 #64498 üzenetére
Ja, hogy az tavalyi. Akkor azért jobb De hogy ne csak off legyek állandóan, egy szimpla S8+ kép. Annyi módosítás történt, hogy kisebbre vágtam, mert belelógott a kép tetejébe a vezeték. Bár ilyenkor nem tudom mennyiben lesz rosszabb az újbóli jpg-be mentés miatt.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Aryon87
félisten
Tavaly osszel jelent meg. Tomeges elofordulasa viszont iden tavasszal indult be, mikor az ara egy kellemes ertekre beallt, es azt mai napig tartja. Mellette minden mas csunyan zuhan. Egyik bestbuy telefon.
Nem veletlen dicserem szinte minden alkalommal. Nagy hibat kovettem el, mikor a Mate9-ert felaldoztam a Mi5-el egyutt... Mert kellett nekem a nagyobb.. Onnantol vergodok, amivel megkeseritem ezt a topikot is
Tudtommal nem modosul a kepminoseg ha csak vagas van.Hogy en se offba toljam:
normal
wideG6 hdr
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest