- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
nemeth989 #9797 üzenetére
Miután már áll az autó, azt hiszem, képes vagyok duplán (azaz, egymást követően, rövid időközzel, jól gondolom, hogy erre gondolsz? ) rátaposni a fékre, de a G920-al a Forza Horizon 4 automata váltóbeállításnál nem és nem adja be, nincs tolatási opciót, nincs R betű, nincs semmi, nem lehet tolatni, a féklámpa villan fel és világít és ennyi, amíg csak le nem veszem a lábam a fékről.
Az, hogy a bal oldali, kormány alatti lemez "pillangóelemmel" rendben működik a tolatás manuális váltóval az csodálatos de továbbra sem értem, hogy hogyan tudták a játékot így programozni, hogy nincs tolatási lehetőség egy azért nem utolsó sufni gyártó Logitech G920-at használva, módosítás nélküli alapbeállításokkal, automata váltó mellett.
Ha Xbox One-on lenne bármi beállítás, amennyit keresgéltem a menüben, szinte kizárt, hogy ne találtam volna meg a nevetséges számú beállítási lehetőség közt a tolatást - HA volna.
Köszönöm a "PC-n megy" és "minek menni automatával" hsz-eket, és cukik vagytok, de NEM az volt a kérdés, hogy hogyan lehet MÁST beállítani, hanem szimplán annyi:
Tényleg nincs Logitech G920 kormány használata mellett Xbox One konzolon a Forza Horizon 4 (NÉGY) játékban automata váltóbeállítással hátramenet(tolatás, rükverc) lehetőség?
Mert
A, ha nincs, akkor a játék olyan, amilyen, #gimmymánibekkMr.Microsoft ha meg
B, másnak az a tapasztalata, hogy nála Logitech G920 kormány használata mellett Xbox One konzolon a Forza Horizon 4 játékban automata váltóbeállítással VAN hátramenet, akkor érdekelne, hogy milyen beállítás térhet el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest