- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Régebben sokat voltam ritkább szettekkel, esetleg controllerrel vagy fejhallgatóval kapható bundle skinekkel....meg persze csaj skinekkel....aztán rejtőzködtem terepszinű műanyag katona skinnel....próbálkoztam vékonyka (Chaos agent pl) skinekkel vagy teljesen egyszinűre állítható rejtőzködő (Joltara pl) skinekkel....persze mindig hátizsák nélkül, hogy oldalról "ne legyek feltűnő" és ne vegyenek észre hamarabb stb....de nem voltam kb semmivel eredményesebb mint most.
Aztán rájöttem hogy kb az én szintemen tök mindegy mit állítgatok......úgyhogy ráálltam Brutusra és idén tavasztól kb csak ezzel vagyok:
(Értelem szerűen tavasszal és nyáron a rövidgatyós....ősszel és télen pedig az öltönyös forma van beállítva.)Egy "farmer+ing" vagy "szabadidó nadrág+póló" összeállítást még megvennék hozzá akár 2.000 vbucksért is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest