Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Látom nem érted mire céloztam.
Ahhoz hogy "'medium-high" legyen a beálításod, ahhoz minden elemét a grafikának legalább medium/ high - ra kellene tenned.....az árnyékok miatt lesz egy játék látványosabban "térbeli".
Ez már nem az oldalra scrollozós 2D mario vagy sonic.
Árnyékoknak nincs konkrét funkciója ?példa:
1.Egy sarok/kamion mögött guggolok....az ellenfél takarásban van, de egy fényforrás ( lámpa, a nap...stb) hátulról megvilágítja és az árnyéka benyúlik számomra látható helyre (talaj. fal, ajtó pl...) ...
2. Egy mögöttem /felettem ház árnyéka előttem van és látom ahogy lassan kibújik az ellenfél a kémény mögül.....mivel guggol...így a lépéseket se és hangot se hallom...egyedül az árnyékát láthatom ha be van kapcsolva.....én háttal vagyok neki.....ez az egy segítségem....egyszerűen "kell"....így teljes az érzékelés lehetősége.Még azt is meg tudod mondani hogy shotgun vagy ar van a kezében pl....hát ha ez nem konkrét funkció a piszok jó látványosság mellett akkor tényleg én vagyok a hülye
Persze szükséges hozzá "dinamikus fénykezelés" (effects High /Epic)....stb.Mindentől függetlenül szerintem egy játékról úgy lehet véleményt mondani, ha látjuk a maximális (kb maximális) grafikát amit megírtak hozzá.....ennyiben azért erősen szimpatizálok a konzolokkal, mert ott nem lehet rottyra butítani egy játékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Lexus, Toyota topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest