- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Aktív témák
-
"Érdekes elmélet"
Szerintem nem.Alapból is így gondoltam és ez lassan tény lesz
Button egyre kevésbé bírom.Szerencséje van,azt hiszi olyan jó pilóta,pedig jópáran elverték már.Barichello isEmiatt egyre jobban szurkolok LH-nak.Mikor ide jött próbált szerény lenni,de nem sikerült mindig ezt a látszatot kelteni.De mintha megváltozott volna azóta(szerintem mindenki megváltozik az első év után,nehéz nem megváltozni.Kivéve Kimit,akit mint egy próbababát beültetnek egy kocsival és talán nem tűnik fel neki,mert megy tovább mintha mi sem történ volna
)
Nyilatkozatai szimpatikusak nem lenéző stb.
Alonso-t is megkedveltem,mert még régen beképzelt volt.
"gyorsabb vagyok engedjetek előre"Be is bizonyítottan a palánk falán.Ő előbb tud a falra felkenődni
De az elmúlt Renault-os év alatt,megmutatta,hogy sportember és még sem annyira beképzelt mint régen.Egy csapattárs "pilótát"KOval elintézett és pontokat szerzett egy Ferrari-nál is rosszabb kocsival.Futamok alatt meg látszódott,hogy mennyire akar,mint LH.A többi pilóta ilyenkor beszürkült volna a mezőnybe,de ők nem.
Aktív témák
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB (2 Millió)
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest