Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Rákérdeztem néhány csapatnál, hogy lennének e szívesek adni egy dátumot a bemutatóra, de titkolóznak. De Tony Fernandes (Lotus F1 Racing) tegnap ezt írta; dates to be announced soon when lotus F1 will start the engine of its car. Lots of exciting things to be announced on my twitter.
Én január második felére számítok, akkor jöhet 'néhány fecske', de sokan lehet, hogy úgy csinálják, hogy az első tesztnapjukon lesz 'a bemutató' (tehát február). Kétlem, hogy a Ferrari, McLaren így tervezné.
Pont most olvastam egy hírt; Alonso február 1.-jén kezd Valenciában, előtte kell lennie egy flancosabb Ferrari-bemutatónak Maranellóban.
Közös nem lesz.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- Elektronikai hulladékot veszek.
- Eredeti Xbox One játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest