Hirdetés

Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Peat;) #12813 üzenetére

    Kubica detto az akinek jól jött ki az esős versenyek sorozata. A Renault sincs elől nyers tempóban, viszont esős és átmeneti körülmények között meglepően jó.
    Schumacher pedig teljesen paffon áll az új interekkel, éls a gumikkal hiszen neki kimaradtak az elmúlt évek a gumimelegítési, és szemcsésedési problémákkal, ellenben nyakába szakadt a agyontankolt verda esete tóth marival.
    Ezt is lenyilatkozta a csapat csak ez valahogy kimaradt, hiába akárhányszoros bajnok, ezt feldughatja ha megváltoztak a körülmények, ahogy te is kidobhatod az összes felhalmozott Bridge' beállítási adatokat és taktikákat ha bejön a Michelin...mert nem lesznek alkalmasak és nyerők..
    :)
    Nincs Rosberg ellenesség, és nem is lehet...ekkora pontkülönbséggel nem lehet átszabni az autót a lemaradott előnyére hátha most jobb lesz....ilyen nem létezik egy gyárnál akinek kellenek az eredmények.

    Egyszerűen az autó nem jó...de ez csak az első futamon volt látványos, mert a többi esős és nem számítható körülmények között futott futamon ez elkendőződött, pláne hogy jól jött ki a lépés.

    A Lotus az sztem is példamutatóan halad.

Aktív témák

Hirdetés