Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Flashcash

Közösségépítő

válasz Oliverda #49761 üzenetére

Igen pitwall hiba volt. A BBC-n rögtön a verseny után volt interjú Whitmarsh-al. Annyit mondott, hogy Hamilton és Heiki is megspórolt egy környi üzemanyagot. Éppen azon voltak, hogy Hamilton ráhúz mégegy kört míg Heiki hamarabb bejön, viszont hiba csúszott a gépezetbe....

törölt tag

válasz Oliverda #49761 üzenetére

Nem azon múlt sztem sem...sztem kb. ott van az igazság ahogy Hamilton mondta, az első kiállás után nem tudta tartani Rubinho tempóját, helyesebben mondva nem tartani kellett volna hanem távolodni..de nem ment.
    ebben az összeollózott A5-s cikkben, van azért egy rész ami lényeges:
    "Hamilton boxkiállása 12-13 másodpercig tartott, míg Heikki Kovalainené a következő körben nyolcig, s ez a veszteség Whitmarsh szerint nem volt döntő. Barrichello három körrel később hat másodperccel Hamilton elé tért vissza a pályára, ráadásul akár négy további kört is ráhúzhatott volna, ha szükséges."
    ...Semmiképpen nem használt az biztos, de a végén hiába feszült Lewis, ő a keményebb keveréken volt míg Rubinho a lágyon, azt már csak zsigerből nyomta sztem, de különösebb esélye nem volt, hacsak Rubinho falba nem igyekezi magát....de Rubinho-nak most van egy jó autója, volt egy jó hétvégéje, rajta volt a jó gumi....nem idegeskedett.
    Szal ezt a versenyt elbukták a középső szakaszban ahogy mondták is.
    Nem baj, bár Kovalainen-nek is rosszul jött ki a kavarás...a lényeg az hogy jó úton haladnak, két külön specifikációjú autóval dolgoznak, ráadásul ahogy látszik két jó autóval.
    kár volt azért a pénteki szabadedzésért, azért az hiányzott tesztelni. :(

Aktív témák