- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
Integra #48145 üzenetére
Igen, csak némileg többen nézik mint mondjuk a WTCC-t. Tehát vívhatnak 1000x nagyobb csatákat bárhol ha az ezred annyi embert sem érdekel. Félreértés ne essék, én is kedvelem a WTCC-t és követem is amikor csak tudom de közel sincs akkora értéke egy ott szerzett címnek.
A BMW-ről pedig csak annyit hogy elvileg ők akkor is visszavonultak volna ha összejött volna a cím. Kaptak fixen 3 évet a dologra ami nem jött össze, és azt a véleményt teljesen osztom hogy így senki sem fog címet nyerni az F1-ben legyen bármennyire is vastag a pénztárcája.
"Az Autobild értesülései szerint a BMW-Sauber istálló is elhagyja a Formula-1-et, amennyiben sikerül bajnoki címet nyerniük. A korábbi Formula-1-es versenyző, Hans-Joachim Stuck biztos abban, hogy Dieter Zetsche is fontolóra vette a kiszállást. "A bajnoki címnél többet nem érhetnek el a jövőben sem."
Atlantis:
"ez az F1 egy fos. A nagy gyártók nélkül meg mégúgyis az lesz."
Nem tudom hogy mióta követed figyelemmel az F1-et, de 10 éve még csak 1 teljesen gyári csapat volt az F1-ben az pedig a Ferrari. Ennek ellenére szerintem sokkal jobb versenyek voltak és jóval kevesebb politika.
Aktív témák
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Synology NAS
- Opel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest