Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Oliverda

félisten

válasz Integra #48145 üzenetére

Igen, csak némileg többen nézik mint mondjuk a WTCC-t. Tehát vívhatnak 1000x nagyobb csatákat bárhol ha az ezred annyi embert sem érdekel. Félreértés ne essék, én is kedvelem a WTCC-t és követem is amikor csak tudom de közel sincs akkora értéke egy ott szerzett címnek.

A BMW-ről pedig csak annyit hogy elvileg ők akkor is visszavonultak volna ha összejött volna a cím. Kaptak fixen 3 évet a dologra ami nem jött össze, és azt a véleményt teljesen osztom hogy így senki sem fog címet nyerni az F1-ben legyen bármennyire is vastag a pénztárcája.

"Az Autobild értesülései szerint a BMW-Sauber istálló is elhagyja a Formula-1-et, amennyiben sikerül bajnoki címet nyerniük. A korábbi Formula-1-es versenyző, Hans-Joachim Stuck biztos abban, hogy Dieter Zetsche is fontolóra vette a kiszállást. "A bajnoki címnél többet nem érhetnek el a jövőben sem."

[link]

Atlantis:

"ez az F1 egy fos. A nagy gyártók nélkül meg mégúgyis az lesz."

Nem tudom hogy mióta követed figyelemmel az F1-et, de 10 éve még csak 1 teljesen gyári csapat volt az F1-ben az pedig a Ferrari. Ennek ellenére szerintem sokkal jobb versenyek voltak és jóval kevesebb politika.

Aktív témák