Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Na, szoval, szerintem egy pilotanak kotelessege versenyezni, olyan becsuletbeli ugy-szeruseg, ha alairt egy szerzodest es erre tette fel az eletet. Ha venasszonyok hullnak az egbol, akkor is, kiveve ha a szovetseg azt mondja, h nem lehet, mert pl tul nehezek a venasszonyok. Ugyanugy ahogy a tuzolto be kell menjen az ego epuletbe, ugyanugy a pilotaknak is el kellett volna indulni. Mondjuk nem kellett volna full gazzal kijonni a kanyarbol, vagy nem tudom, dolgoznak elegen a csapatoknal, hogy megoldast talaljanak, lehetoleg minel jobbat. A plusz nyomast azt a kozvetitok -Czollner es Palik elvtarsak- mondtak, h allitolag a Michelin ezt a megoldast talalta, hogy tobbet birnanak a gumik, ha kicsit nagyobb nyomas alatt lennenek, de akkor lassabbak lennenek az autok a kozepso szektorban. Rossz pont nalam ez Kimivel szemben is, benne se volt eleg ver, h azt mondja, h elindul s kesz.
Engem te pedig ne ultess F1es autokba, mert nem vagyok pilota.
Mar -Mike- is megmondta, h mennyire orulnek ha fele annyira tudnek vezetni, mint R Schumacher, ha meg csak fele annyira tudnek akkor se lenne mit keressek F1es autoban, hisz Ralfnak is kifele all a szekerrudja.
re4496: az azert nyilvanvalo, hogy kikrol beszelunk, igaz? F1es pilotak, igaz mara mas lett az egesz, minden veszelyt kikuszobolnek, errol beszeltem anno...
-
manutdzoli
senior tag
nem kell kiakadni ezen az egészen.Az lett volna a dolga a michelinnek hogy rendes gumikat kellett volna vinni a futamra.A guminyomásról egy pár szót:ha kevesebb a nyomás,akkor jobban tapad a gumi,mert nagyobb felületen érintkezik a talajjal,ez nagyobb tapadást is eredményez..Ez olyan mint amikor laposabb a kereked az autón,akkor jobban "szétterül a gumi".Ezért kellett volna több levegőt engedni a kerekekbe,és nem durrant volna szét 5kör után.Jó,lehet kevesebb a tapadás,de legalább lett volna verseny.
És ahogy Ecclestone nyilatkozott az egészről:"Miért nem hoztak rendes gumit?"
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Mobilinternet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest