Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• venember83

nagyúr

válasz Thrawn #4492 üzenetére

Na, szoval, szerintem egy pilotanak kotelessege versenyezni, olyan becsuletbeli ugy-szeruseg, ha alairt egy szerzodest es erre tette fel az eletet. Ha venasszonyok hullnak az egbol, akkor is, kiveve ha a szovetseg azt mondja, h nem lehet, mert pl tul nehezek a venasszonyok. Ugyanugy ahogy a tuzolto be kell menjen az ego epuletbe, ugyanugy a pilotaknak is el kellett volna indulni. Mondjuk nem kellett volna full gazzal kijonni a kanyarbol, vagy nem tudom, dolgoznak elegen a csapatoknal, hogy megoldast talaljanak, lehetoleg minel jobbat. A plusz nyomast azt a kozvetitok -Czollner es Palik elvtarsak- mondtak, h allitolag a Michelin ezt a megoldast talalta, hogy tobbet birnanak a gumik, ha kicsit nagyobb nyomas alatt lennenek, de akkor lassabbak lennenek az autok a kozepso szektorban. Rossz pont nalam ez Kimivel szemben is, benne se volt eleg ver, h azt mondja, h elindul s kesz.

Engem te pedig ne ultess F1es autokba, mert nem vagyok pilota. ;) Mar -Mike- is megmondta, h mennyire orulnek ha fele annyira tudnek vezetni, mint R Schumacher, ha meg csak fele annyira tudnek akkor se lenne mit keressek F1es autoban, hisz Ralfnak is kifele all a szekerrudja.

re4496: az azert nyilvanvalo, hogy kikrol beszelunk, igaz? F1es pilotak, igaz mara mas lett az egesz, minden veszelyt kikuszobolnek, errol beszeltem anno...

• manutdzoli

senior tag

válasz Thrawn #4492 üzenetére

nem kell kiakadni ezen az egészen.Az lett volna a dolga a michelinnek hogy rendes gumikat kellett volna vinni a futamra.A guminyomásról egy pár szót:ha kevesebb a nyomás,akkor jobban tapad a gumi,mert nagyobb felületen érintkezik a talajjal,ez nagyobb tapadást is eredményez..Ez olyan mint amikor laposabb a kereked az autón,akkor jobban "szétterül a gumi".Ezért kellett volna több levegőt engedni a kerekekbe,és nem durrant volna szét 5kör után.Jó,lehet kevesebb a tapadás,de legalább lett volna verseny.
    És ahogy Ecclestone nyilatkozott az egészről:"Miért nem hoztak rendes gumit?"

Aktív témák