- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az alaplap és a memória paramétereinek kiírása parancssorból
- Ég veled, KEndre! :(
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csataálca
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
hunnylander #42088 üzenetére
lehet h elsőre nem jött le (most visszaolvasva enkem se nagyon
) de én is az FIA döntése ellen vagyok
a 40 millió a tradicionális csapatok szempontjából valóban nagyon szűk - az új jelentkezők esetében pedig magasnak tűnhet, mégis van jelenleg 5 belépni szándékozó - ha növelnék a limitet, megkapnák azt a 2 kitartó belépőt akik komolyan is gondolják a teljes szezont
arra meg már láttunk példát, hogy egy gyenge csapat engedménnyel részt vehet a bajnokságban (fojtott V10-es motor a V8-asok ellen) - miért ne lehetne ilyet megjátszani a 2-3 új belépővel "dupla szabályrendszer" nélkül? mondjuk akár több tesztelési lehetőséggel
arra nekünk sincs szükségünk, hogy a jelenlegi 20 fő mögött kullogjon kilóméterekkel lemaradva még 4-6
vagy, hogy palik+czolner egy futam alatt végig arról beszéljen, milyen a kettős szabályrendszerszerintem jónak tűnik..
-
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander #42088 üzenetére
Nos eléggé lemarad, hogy a FIA csökkenteni is akarja a csapatoknak jutó szeletet. Mennyit fölöz le már most is a FIA és a FOM? Feltételezem ha az a csapatok közt egyenletesen szétosztanák, megoldódnának a pénzügyi gondok. A csapatok felé "spóroljunk"- mert ugye adni kell nerkik, a pályák felé meg a pofátlan követelődzés, meg költsetek vagyonokat esti díszkivilágításra(hogy a TV-ktől több lét zsebelhessünk)...
Utánam a kondenzcsik!
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest