Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Integra

titán

válasz Oliverda #29732 üzenetére

engem nem érdekel különösebben, mikor a kamerába beszél, van elég kommunikációs píáros aki megtanítja beszélni, ez nem intelligencia.
    viszont a pályán az éles szitukban, mikor hirtelen dönteni kell, szinte rendre bestresszel és hibázik. egyszerűen nem tudja megoldani ezeket a helyzeteket.

• Andrew_31

Modder

Ja ez nálam forditva történt ,én azért néztem az F1-et mert Ferrari rajongó vagyok gyerek korom óta és le..arom ki nyeri a VB. cimet akkor is az maradok, mert a legjobb utcai sportautókat gyártják már 60 éve.
    10 évig vártam türelmesen ,hogy végre megtörjön a jég és megnyerjék a VB.t.
    Na ez a rajongás ,nem az amikor az ember annak szurkol aki éppen nyerésre áll.
    Ez olyan mint a házasság, jobban rosszban. :DD
    Je és én a többség elején vagyok, em a birkák között. :K
    Ha a Ferrari kiszálna az F1-böl ,mert az mondaná indul a Le Mansi 24 szériában a prototipus autók között , több milló társammal együtt azt nézném és nem az F1-t.
    Megnézném az F1 nézetségét , ha kiszálnának. Kb. 50% lenne.

• Peat;)

veterán

Lehet Integra is a pályán szereti nézni a meccset nem olvasni a mai nagyképű és sablonos, előre begyakorolt f1 nyilatkozatokat. Azok nem mutatják meg az intelligenciát szerintem. De hülyének én sem tartom Hamiltont, inkább ő tart annak sokakat, nézd vissza az első f1-es futamai utáni riportokat :) de ez is végülis azt mutatja, hogy nem lüke.

Ha elvakult meki rajongó lennék lehet összeírnám mennyit bénázott a ferka és pilótái idén. Ha elvakult ferka fan lennék lehet beizzítanám a billentyűt és összeírnám a mekis balhés eseteket. Tán még csak azért nem került ez leírásra, mert mindkét oldalon olyan hosszú a lista hogy mazoista embernek kéne lenni hozzá, de leginkább azért mert a másik csapat szurkolóinak minden esetre lenne versenypályán történt eseti reagálása.

"Még biztos úgy érzi hogy nem égette magát eleget. Ilyen nem érdemel címet szvsz" egyet értek és ha az egész évre nézzük mert arra adják a vb címet mind a két élcsapat mind a négy pilótájára tökéletesen illik ez.... :(

Aktív témák