- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
wildrain
addikt
mert Massa csapattársa nem tud/nem akar pontokat rabolni tőle. Ez is hozzátartozik a lúzerséghez, kölcsönkenyér neki nem jár vissza.(Massának)
Honnan veszed ezt a marhaságot? A tegnapi futamon is ott loholt Hamilton mögött, amíg nem jött az SC, és valószínűleg meg is előzte volna.
Meg nem ártana olvasni a futam utáni nyilatkozatait, amiből egyértelműen kiderül, hogy lemondott a vb címről, és Massának fog segíteni."Tudom, hogy mi a csapat célja - meg akarják nyerni a világbajnokságot" - mondta Räikkönen, aki legutóbb 11 fordulóval ezelőtt, Barcelonában aratott győzelmet. - "Én is meg fogok próbálni futamokat nyerni, aztán meglátjuk, mi lesz. A világbajnoki küzdelemből már úgyis kiestem."
"...De nem szoktam meg, hogy bármit is feladjak, és mindent meg fogok tenni, hogy hozzásegítsem a csapatot a céljai eléréséhez."
Vagyis mindent belead, és ha Massát el kell engedni, akkor elengedi. Nem tudom, egyesek milyen alapon vonják kétségbe Raikkönen csapatjátékosi hajlamait, amikor soha nem volt példa rá, hogy kibaltázzon a csapattársával. Most sem fogja megtenni.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged